Κουμπάρα μια αρκούδα διάλεξε ζευγάρι από τη Ρωσία

κουμπάρα-μια-αρκούδα-διάλεξε-ζευγάρι-60326

Γιατί να μπλέκεις τώρα με ανθρώπους και να ανταλλάσετε δώρα στο γάμο σας; Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε ζευγάρι από τη Ρωσία που παντρεύτηκε με κουμπάρα μιαν αρκούδα!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό τους για κουμπάρα μια αρκούδα. Οι νέοι ήξεραν πως η αρκούδα αυτή δεν είναι άγρια και είναι ένα καλόβολο ζώο, αν και πάντα υπάρχει κίνδυνος με μία αρκούδα τόσο κοντά σου. Αποφάσισαν να το παραβλέψουν και να οργανώσουν το γάμο των ονείρων τους όπως τον είχαν φανταστεί από την αρχή.

Αρκούδα: Πως την επέλεξε για κουμπάρα το ζευγάρι από τη Ρωσία

Ο Ντένις και η Νέλια μάλλον δεν έβρισκαν τον κατάλληλο κουμπάρο για τον γάμο τους και έτσι είπαν να προσλάβουν μία αρκούδα για να τους περάσει τις βέρες. Ο αρκούδος Στέπαν, βάρους 130 κιλών κράτησε τα χέρια των νεόνυμφων, σαν κανονικός κουμπάρος και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις φωτογραφίες του ζευγαριού.

«Και οι δύο μας γνωρίζαμε ότι ο Stepan ήταν μια καλόβολη αρκούδα, αλλά παραμένει ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ζώο, και έτσι φοβόμασταν λίγο, αλλά χαιρόμαστε που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να κάνουμε αυτή τη φωτογράφηση με τον Stepan», ανέφερε ο γαμπρός λέγοντας πως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγκαλιάζεις μία τεράστια αρκούδα. Για την ιστορία, η αρκούδα είχε βρεθεί σε ηλικία 3 μόνο μηνών μόνο του στο δάσος και έτσι υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Ρώσων για να μπορέσει να επιβιώσει. Ο Stepan τώρα είναι 23 ετών και ζυγίζει 130 κιλά, ενώ η νύφη είπε ότι και στο σπίτι τους είναι πολύ ήσυχος.

Ζευγάρι από τη Ρωσία παντρεύτηκε με κουμπάρα μία… αρκούδα

«Στον Stepan αρέσει πολύ να κάθεται μαζί μας στον καναπέ, ενώ παρακολουθούμε τηλεόραση. Αγαπάει πολύ τους ανθρώπους και είναι πολύ κοινωνική αρκούδα. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, δε μας έχει δαγκώσει ποτέ».

Εμείς να ευχηθούμε ευτυχισμένοι να είναι οι άνθρωποι και ας παντρευτήκαν με τις ευλογίες μιας αρκούδας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ