Εκατομμυριούχος τα έχασε όλα, χρωστάει 6,4 εκατομμύρια και τους είπε πως θα τα ξεπληρώνει πουλώντας λουκάνικα στο δρόμο

εκατομμυριούχος-τα-έχασε-όλα-χρωστάε-93621

Τί και αν η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα και χρεωκόπησε σε πολύ μεγάλο βαθμό ένας πρώην εκατομμυριούχος στην Κίνα, ο Τανγ Τζιαν, προχώρησε και εφάρμοσε άλλο σχέδιο (πουλώντας λουκάνικα στον δρόμο) για να αποπληρώσει το χρέος του που αγγίζει το ποσό των 6, 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς χρεοκόπησε ο πρώην εκατομμυριούχος Τανγ Τζιαν

Πριν από λίγο καιρό, ο Τανγκ Τζιάν, εστιάτορας στην κινεζική πόλη Χανγκτσόου, θεωρούνταν ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες σε όλη την επαρχία.

Σε ηλικία 36 ετών, είχε ήδη στην κατοχή του μια αλυσίδα εστιατορίων και είχε συγκεντρώσει μια αξιοζήλευτη περιουσία. Ωστόσο, το 2005, ο Τανγκ αποφάσισε να επενδύσει ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων του σε έναν εντελώς νέο κλάδο και τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν την κατηφόρα.

Πουλάει λουκάνικα σχάρας για να αποπληρώσει το χρέος του ο πρώην εκατομμυριούχος Τανγ Τζιαν

Τώρα, στα 52 του χρόνια, ο πρώην εκατομμυριούχος έχει χρέος πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο εργάζεται σκληρά για να ξεπληρώσει και την τελευταία δραχμή, πουλώντας λουκάνικα σχάρας. Ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα για να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο, οπότε αρκείται σε έναν πάγκο στην άκρη του δρόμου.

Eίναι βέβαιος ότι το ταπεινό εγχείρημά του θα τον βοηθήσει να ξεπληρώσει το χρέος του.

«Γεννιόμαστε χωρίς τίποτα. Γιατί να φοβόμαστε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή;» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Πρέπει να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και να πορευόμαστε μπροστά με θάρρος», σημείωσε ο ίδιος.

«Ο καθένας από εμάς ζει μια δύσκολη ζωή και αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω», πρόσθεσε ο 52χρονος επιχειρηματίας.

Η ιστορία του Τανγκ και ένα βίντεο που τον δείχνει να δουλεύει στον πάγκο με τα λουκάνικα έγιναν viral, εμπνέοντας πολλούς να βρουν δύναμη να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες της ζωής.

Πραγματικό μάθημα ζωής η διαδρομή του επιχειρηματία που δεν το έβαλε κάτω και με μια έξυπνη ιδέα αποφάσισε να είναι σωστός στις υποχρεώσεις του και να βγάζει τα προς το ζήν.

https://www.youtube.com/watch?v=VbsJSyL0QzA&feature=emb_title

 

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ