Ηράκλειο: Παππούς 88 ετών, πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου σε 4 χρόνια – Δεν έκανε καμία απουσία και δεν έχασε κανένα μάθημα

ηράκλειο-παππούς-88-ετών-πήρε-πτυχίο-πα-91747

Ο Δημήτρης Μουδατσάκης έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και απέδειξε ότι αν θες κάτι πολύ, ποτέ δεν είναι αργά. Ο ίδιος, αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης μέσα σε 4 χρόνια!

Ηράκλειο: Πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου στα 88

Ο Δημήτρης Μουδατσάκης αποφοίτησε επιτυχώς από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε ηλικία 88 ετών.

Πριν από δέκα χρόνια, όταν ήταν 78, επέστρεψε στο σχολείο με σκοπό να δώσει πανελλήνιες και να περάσει στο πανεπιστήμιο και σήμερα, πήρε στα χέρια του το πολυπόθητο πτυχίο, μετά από σπουδές τεσσάρων χρόνων.

Ηράκλειο: Πήρε πτυχίο Πανεπιστημίου στα 88 και δεν έκανε καμία απουσία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στα τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς, συστηματικής μελέτης και ατελείωτων πήγαινε-έλα με το υπεραστικό λεωφορείο από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο, ο 88χρονος φοιτητής ήταν εξαιρετικά συνεπής. Δεν έκανε καμία απουσία, δεν έχασε κανένα μάθημα και σήμερα, 4 χρόνια μετά την εισαγωγή του στη σχολή που ονειρευόταν.

Ο Δημήτρης Μουδατσάκης κράτησε στα χέρια του το πτυχίο του, έχοντας κοντά του τα παιδιά και τα εγγόνια του

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο, καταχειροκροτήθηκε και παρέλαβε τον πολυπόθητο πάπυρο μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, επευφημιών και πανηγυρισμού. Στο πλάι του ήταν τα παιδιά και τα εγγόνια του για τα οποία αποτελεί αδιαμφισβήτητα, παράδειγμα προς μίμηση.

Θερμά συγχαρητήρια!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ