Απίστευτη 10χρονη βοήθησε τη μητέρα της να γεννήσει στο σπίτι και τώρα θέλει να γίνει γιατρός

απίστευτη-10χρονη-βοήθησε-τη-μητέρα-της-92694

Μια απίστευτη 10χρονη που ακούει στο όνομα Μίρακλ (Θαύμα) βοήθησε τη μαμά της να γεννήσει στο σπίτι τους στο Μισούρι των ΗΠΑ. Η μικρή, με αξιοσημείωτη ωριμότητα και ψυχραιμία έκανε όλα τα σωστά βήματα και πραγματικά της βγάζουμε το καπέλο!

10χρονη πήρε τις πρώτες βοήθειες και βοήθησε τη μητέρα της να γεννήσει στο σπίτι

Η 10χρονη Μίρακλ τηλεφώνησε στον αριθμό για τις πρώτες βοήθειες όταν η μητέρα της άρχισε να έχει τους πρώτους πόνους, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από αυτό που περίμενε.

Επειδή δεν υπήρχε χρόνος για την μεταφορά στο νοσοκομείο από το κέντρο της έδωσαν οδηγίες για να βοηθήσει τη μητέρα της να γεννήσει στο σπίτι και με ασφάλεια. Αυτές τις οδηγίες εκτέλεσε κατά γράμμα, κερδίζοντας τον έπαινο των αρχών.

Οι αρχές έδωσαν βραβείο στην 10χρονη Μίρακλ για το θάρρος και τις ικανότητές της

Χρειάστηκε μόλις ένα τηλεφώνημα 10 λεπτών για να φέρει στον κόσμο η μητέρα της Μίρακλ ένα κοριτσάκι. Αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο που μετέφερε τη μητέρα και το βρέφος στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Την Τετάρτη οι αρχές στην κομητεία έδωσαν στη Μίρακλ ένα συμβολικό βραβείο για το θάρρος που έδειξε, γράφει ο Guardian.

Όπως είπε αργότερα η Μίρακλ, το καλύτερο απ’ όλη αυτή την ιστορία ήταν που είδε πρώτη τη μικρή της αδελφή. Η μικρούλα, θέλει πλέον να γίνει γιατρός κι αυτός είναι ο στόχος της ζωής της μετά από αυτή την, ομολογουμένως, απαιτητική εμπειρία που έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Μίρακλ, είσαι πράγματι ένα Θαύμα!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ