Διανομέας επέστρεψε σπίτι της γυναίκα με Αλτσχάιμερ

Ο Βίλμαρ, διανομέας στο  New Jersey δεν προσπέρασε την 92χρονη Τζίτζι. Την πήρε από το χέρι και τη μετέφερε σπίτι της με ασφάλεια. 
διανομέας-επέστρεψε-σπίτι-της-γυναίκ-60969

Ο Βίλμαρ, διανομέας στο  New Jersey δεν προσπέρασε την 92χρονη Τζίτζι. Την πήρε από το χέρι και τη μετέφερε σπίτι της με ασφάλεια.

Στην εποχή του ατομικισμού και της εσωστρέφειας, τέτοιες ιστορίες σαν του διανομέα που επέστρεψε στο σπίτι του άτομο με Αλτσάιμερ, μας ζεσταίνουν την καρδιά.

Μια 92χρονη γυναίκα, η Τζίτζι, που έχει Αλτσχάιμερ σε προχωρημένο στάδιο, έφυγε από το σπίτι της και περιπλανιόταν στην περιοχή του New Jersey για ώρα. Εκείνη τη μέρα η κάμερα που βρίσκεται στο κουδούνι του σπιτιού, διαδεδομένο μέτρο στις ΗΠΑ, απαθανάτισε τη στιγμή. Η Τζίτζι έφυγε απαρατήρητη και χάθηκε κάνοντας βόλτα, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο reddit.

Ευτυχώς, ένας διανομέας της Amazon, ο Βίλμαρ, βρισκόταν στη γειτονιά την ίδια στιγμή. Παρατήρησε την Τζίτζι και σταμάτησε να τη βοηθήσει.

«Έκανα παράδοση και είδα αυτή την ηλικιωμένη κυρία να περνούσε», αναφέρει. «Με χαιρέτησε, κάτι που δεν είναι περίεργο, ο κόσμος μας χαιρετάει συχνά. Αλλά μου έγνεφε με το χέρι της σαν να της έχει συμβεί κάτι».

Έκανε στην άκρη το αμάξι, για να δει αν όλα ήταν εντάξει και παρατήρησε ότι η γυναίκα είχε ένα βραχιολάκι στο χέρι της. Το ιατρικό βραχιόλι είχε το όνομά της, τα στοιχεία της, καθώς και με ποιον να επικοινωνήσει.

Ο διανομέας Βίλμαρ πήρε την 92χρονη Τζίτζι στην αγκαλιά του

Ο Βίλμαρ κάλεσε την Κάρεν, την εγγονή της Τζίτζι, η οποία του έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού της. Είχε φύγει για λίγο από το σπίτι, να πάρει τη μαμά της από τον γιατρό. Μόλις η Κάρεν έδωσε στον διανομέα τη διεύθυνση, εκείνος πήγε την Τζίτζι πίσω στο σπίτι.

Ο Βίλμαρ πάρκαρε το αυτοκίνητό του μπροστά στο σπίτι και σήκωσε την Τζίτζι στην αγκαλιά του για να τη βγάλει από το βαν σαν να ήταν η δική του γιαγιά. Στη συνέχεια, την οδήγησε μέσα στο σπίτι και την αποχαιρέτησε πριν φύγει.

Διανομέας: «Η κοινότητα να φροντίζει η μία την άλλη»

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό η κοινότητα να φροντίζει η μία την άλλη. Αν συμβεί κάτι, δείτε κάτι, πείτε κάτι. Θέλετε απλώς να βεβαιωθείτε ότι οι γείτονές σας είναι ασφαλείς, όλοι είναι ευτυχισμένοι. Όλοι ωφελούνται, αρκεί να συνεισφέρουμε όλοι», είπε ο διανομέας.

Μακάρι η πράξη του Βίλμαρ, του διανομέα της Amazon να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ