Αληθινή ιστορία: «Μια μέρα θα σε παντρευτώ», είπε ο Matt στη Laura και 20 χρόνια μετά το έκανε

αληθινή-ιστορία-μια-μέρα-θα-σε-παντρε-60627

Υπάρχει μια διαδεδομένη φράση που λέει πως τον πρώτο σου έρωτα δεν τον ξεχνάς ποτέ. Δεν ξέρουμε αν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά στην αληθινή ιστορία που θα δούμε παρακάτω ισχύει στο ακέραιο.

Ο Matt και η Laura γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο και ο έρωτάς τους ξεκίνησε πριν ακόμη μάθουν την αλφαβήτα. Έτσι, κάπου ανάμεσα στη ζωγραφική, στο παιχνίδι με τα τουβλάκια και στο διάλειμμα για κολατσιό, ο Matt υποσχέθηκε μπροστά σε όλη την τάξη ότι μια μέρα θα παντρευτεί την Laura. Όπως αποδείχθηκε, ο Matt εννοούσε αυτό που έλεγε και ένιωθε τότε και τελικά παντρεύτηκε την Laura 20 χρόνια μετά.

Αληθινή ιστορία: «Εγώ μια μέρα θα σε παντρευτώ»

Ο ίδιος δήλωσε:

«Εγώ και η Laura γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι να είμαι μόλις 3 ετών και να λέω μπροστά σε όλη την τάξη ότι μια μέρα θα την παντρευτώ. Εκείνα τα χρόνια, η Laura μου είχε μάθει πολλά πράγματα: να κάνω κούνιες, να κάνω βαρελάκια στις πλαγιές και να τρώω τυρολιχουδιές. Θυμόμαστε κι οι δυο να παίζουμε κρυφτό, κυνηγητό και να παρακούμε τους γονείς – να κοιμόμαστε πολύ μετά την ώρα που μας είχαν πει. Η Laura με γοήτευε πολύ τότε και ακόμη με γοητεύει. Μετά, πήγαμε δημοτικό και χαθήκαμε. Τα 7 επόμενα χρόνια, ο μόνος τρόπος για να δει ο ένας το πρόσωπο του άλλου, ήταν μέσω χριστουγεννιάτικων καρτών που έστελνε η μία οικογένεια στην άλλη».

Αληθινή ιστορία: Η επανασύνδεση του ζευγαριού και ο γάμος τους

«Μέσω ενός κοινού φίλου βρεθήκαμε ξανά στο Λύκειο. Μέσα σε δύο εβδομάδες γίναμε ζευγάρι. Συνεχίσαμε να βγαίνουμε σε όλο το Λύκειο αν και πηγαίναμε σε διαφορετικά σχολεία. Σπουδάσαμε σε διαφορετικές χώρες αλλά παραμείναμε ενωμένοι. Μέχρι που μια μέρα αποφάσισα να κάνω πραγματικότητα την υπόσχεση που έδωσα στο νηπιαγωγείο και να την παντρευτώ. Της έκανα πρόταση γάμου εκεί όπου όλα ξεκίνησαν. Στο νηπιαγωγείο μας.», δήλωσε ο Matt.

Μια αληθινή ιστορία που ξεπερνά και το πιο ρομαντικό σενάριο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε 20 χρόνια μετά από εκείνη την υπόσχεση που τελικά έμελλε να υλοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2016. Οι δυο τους έγραψαν στην ιστορία της ζωής τους τον ωραιότερο επίλογο αφήνοντάς μας να σκεφτόμαστε αν τελικά η ζωή μιμείται την τέχνη ή η τέχνη τη ζωή… Όπως και να ‘ χει, εμείς είχαμε ανάγκη να διαβάσουμε το… αληθινό παραμύθι τους και γι’ αυτό η ιστορία τους ταξιδεύει ασταμάτητα και έχει γίνει viral.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ