«Λιώνει» το Ίντερνετ: Αδέσποτος σκύλος δεν σταματά να αγκαλιάζει τον φίλο του απ’ όταν τους έσωσαν από τον δρόμο

Ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει καρδιές Τα τετράποδα υιοθετήθηκαν από κάποιες μοναχές βουδίστριες στην Κίνα.
λιώνει-το-ίντερνετ-αδέσποτος-σκύλο-181855

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών. Σε μια εποχή που η καθημερινότητα μοιάζει ασφυκτική και γεμάτη προκλήσεις, μια ιστορία αγάπης και αλληλεγγύης έρχεται να ζεστάνει τις καρδιές μας. Η ιστορία ενός αδέσποτου σκύλου, που με το βλέμμα του και την αθωότητά του κατάφερε να αγγίξει την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Αδέσποτος σκύλος: Μια ιστορία που αγγίζει την ψυχή και κατακτά το διαδίκτυο

Οι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα ζωοφιλίας και κατοικίδιων είναι πολλοί. Φέρνοντας καθημερινά ειδήσεις και εικόνες από τα πολύ αγαπημένα τους κατοικίδια. Αυτήν την φορά, μια νέα ιστορία και νέες εικόνες, ήρθαν για να κάνουν τον γύρω του κόσμο.

Οι εικόνες με το ζευγάρι αδέσποτων σκύλων που αγκαλιάζεται, έχει λιώσει τις καρδιές πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τα εγκαταλελειμμένα τετράποδα υιοθετήθηκαν πρόσφατα από κάποιες μοναχές βουδίστριες στην Κίνα. Εντύπωση προκαλεί ο μεγαλύτερος σκύλος που κρατά αγκαλιά τον μικρό του φίλο του και τον προσέχει.

Μπορείτε να το αποκαλέσετε σκυλίσια αγάπη αλλά αυτά τα αξιολάτρευτα τετράποδα δεν μπορούν να κρατήσουν μακριά τις πατούσες τους ο ένας από τον άλλον. Ένα ζευγάρι δύο αχώριστων αδέσποτων σκύλων λιώνει τις καρδιές του κόσμου που βλέπουν τις φωτογραφίες τους. Η υιοθεσία έγινε στην Κίνα από μερικές βουδίστριες μοναχές.

Οι φωτογραφίες από τον αγαπημένο αδέσποτο σκύλο:

Μπορείτε να δείτε τον μεγαλύτερο σκύλο να κρατά αγκαλιά τον φίλο του μέσα στο ιερό του ναού. Οι αχώριστοι σκύλοι κλέβουν την καρδιά των ανθρώπων στα Κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα τετράποδα βρήκαν ένα σπίτι και μια νέα ζωή στον ναό αφού εγκαταλείφθηκαν στους δρόμους

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τον σκύλο να κάθετε σε θέση Ζεν δίπλα σε ένα βουδιστικό άγαλμα. Προφανώς μαθαίνει να κάνει διαλογισμό από τους καλύτερους

Οι δύο φίλοι βρέθηκαν εγκαταλελειμμένοι σε δρόμους της Κίνας και οι μοναχές τα υιοθέτησαν. Οι φωτογραφίες τους έβαλαν φωτιά στη σελίδα Weibo με εκατοντάδες σχόλια από ανθρώπους που θαύμασαν τους δύο φίλους.

Αδέσποτος σκύλος: Η ιστορία που έχει κερδίσει τον κόσμο του ίντερνετ

Ένας άλλος χρήστης αναφέρθηκε στους πρώην ιδιοκτήτες των πλασμάτων που τα άφησαν να πεθάνουν: «Πως μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο κακοί; Δεν έπρεπε να αγοράσουν αρχικά τα σκυλιά αν δεν ήταν ικανοί να τα φροντίσουν σωστά.»

Το τετράποδο είναι σε στάση Ζεν και σίγουρα μαθαίνει διαλογισμό από τις μοναχές.

Οι φωτογραφίες τους λαμβάνουν εκατοντάδες σχόλια από χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκίνηση με τυφλό ελαφάκι: Ένα μικρό αγόρι το βοηθάει κάθε μέρα να βρει τροφή και είναι πάντα δίπλα του

Αληθινός φιλόζωος: Ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στέλνει το πιο όμορφο μήνυμα για τα αδέσποτα ζωάκια

Νεοκλασικό, γεμάτο ζωάκια και γωνιές χαλάρωσης: Το υπέροχο σπίτι του Μιχάλη Λεβεντογιάννη δεν είναι αυτό που περίμενες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ