Η πιο γλυκιά φιλία: Η στιγμή που ένα σκυλάκι δακρύζει από χαρά όταν συναντάει την αγελάδα που μεγάλωσαν μαζί

η-πιο-γλυκιά-φιλία-η-στιγμή-που-ένα-σκυ-181959

Ένα μικρό σκυλάκι συναντάει ξανά την αγελάδα που το είχε υιοθετήσει και όλο το διαδίκτυο δάκρυσε με την επανασύνδεση τους. Αυτή είναι η ιστορία του Rookie.

Σκυλάκι: Η ιστορία του Ρούκι

Ο Ρούκι το χαριτωμένο κουτάβι της φάρμας

Γνωρίστε τον Ρούκι, ένα χαριτωμένο κουτάβι που ζει σε μια μεγάλη φάρμα με πολλά άλλα ζώα. Η Rookie, που είχε χάσει από την αρχή τη μητέρα της, βρέθηκε να ψάχνει για μια μητρική φιγούρα με την οποία θα συνδεθεί, και βρήκε μία ανάμεσα στα ζώα της φάρμας, μια αγελάδα.

Αφού έχασε τη μητέρα του, το κουτάβι άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο στον αχυρώνα, όπου έγινε φίλος με τις αγελάδες που ζούσαν εκεί. Το δόκιμο σύντομα ανέπτυξε πραγματικό δεσμό με μία από τις αγελάδες, και η αγελάδα αποφάσισε να το “υιοθετήσει” ως γιο της.

Η αγελάδα και ο δόκιμος περνούν πολύ χρόνο μαζί, παίζοντας και αγκαλιάζοντας, και η αγελάδα βάζει τον δόκιμο να κοιμάται ακόμη και στην πλάτη της. Είναι πραγματικά αχώριστοι για σχεδόν δύο χρόνια, μέχρι που ο αγρότης αποφασίζει να πουλήσει μια από τις αγελάδες του λόγω κάποιων δυσκολιών, η οποία είναι η “μητέρα” του νεοσύλλεκτου.

Ο αγρότης έσυρε την αγελάδα έξω από τον αχυρώνα και ήρθε η ώρα να δει η αγελάδα τον νέο της ιδιοκτήτη. Ο νεοσύλλεκτος που ήταν μάρτυρας αυτής της σκηνής δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η μητέρα του τον είχε χωρίσει. Μπορείτε να δείτε τα δάκρυα να λάμπουν στα μάτια της. Το κουτάβι άρχισε να γαβγίζει, αλλά ο αγρότης δεν ακύρωσε τη συναλλαγή.

Η αγελάδα έτρεξε έξω από τον αχυρώνα και κοίταξε τη μητέρα της που την έσερναν μακριά με λυπημένα μάτια! Ήταν η σειρά της αγελάδας της να βρυχηθεί και να αφήσει τη Ρουκλίτσα να ακολουθήσει τα καλέσματά της. Ο αγρότης παρατήρησε ότι η Rookie κυνηγούσε την αγελάδα, αλλά λόγω του αέρα στα πόδια του, δεν μπορούσε να σταματήσει τον σκύλο!

Η αγελάδα πουλήθηκε σε μια γειτονική φάρμα, οπότε ο Rookie κατάφερε να τη βρει γρήγορα. Το χαριτωμένο κουτάβι βρήκε τη μητέρα του να το περιμένει στο νέο του μπαρ, αλλά η επανένωσή τους διακόπηκε σύντομα από τον νέο ιδιοκτήτη που πήρε τον Rookie στο σπίτι του.

Η στιγμή που το σκυλάκι συναντάει ξανά την αγελάδα

Ο αποχωρισμός από τη μητέρα του αποτέλεσε βαρύ πλήγμα για τον Rookie και γρήγορα έπεσε σε κατάθλιψη. Το κουτάβι έχασε την όρεξή του και όλη του την ενέργεια. Πραγματικά δεν ήθελε να κάνει τίποτα, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να θρηνήσει για την απώλεια της μητέρας του. Άρχισε να περνάει όλο του το χρόνο στο δρόμο, κλαίγοντας προς το νέο σπίτι της αγελάδας.

Αυτό έκανε τους αγρότες να αναθεωρήσουν και στο τέλος αποφάσισαν να αγοράσουν πίσω την αγελάδα! Ο νεοσύλλεκτος μπορεί επιτέλους να επανενωθεί με τη μητέρα του. Μπορείτε μόνο να φανταστείτε τη χαρά του Ρουκί όταν η αγαπημένη του μητέρα επιστρέφει κοντά του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Περί υπομονής και καλοσύνης: «Να χαμογελάς, δεν ξέρεις τι κρυφό σταυρό κουβαλάει ο καθένας στη πλάτη»

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου: Ο ανέξαρτητος του ζωδιακού από την καλή και την ανάποδη πλευρά του

Προβιοτικά: Η φυσική «ασπίδα» κατά των μικροπλαστικών για την υγεία του πεπτικού συστήματος

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ