«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα»: Όλοι μιλάνε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε νέο τραγούδι λίγες ημέρες μετά την συμμετοχή της στην Eurovision και έχει γίνει ήδη viral.
η-μαρίνα-σας-πήγε-τάπα-όλοι-μιλάνε-γι-193450

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι, λίγες ημέρες μετά την Eurovision. Αυτή την φορά το ενδιαφέρον του κοινού έχει τραβήξει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Mixtape».

Μαρίνα Σάττι: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Οι στίχοι του κομματιού συζητιούνται ήδη, καθώς πολλοί αναρωτιούνται αν η τραγουδίστρια θέλησε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο, στα αρνητικά σχόλια που έλαβε η ίδια και το τραγούδι «Ζάρι».

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι κατέκτησε την 11η θέση στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Την πρωτιά κατέκτησε η Ελβετία με το Nemo.

Μαρίνα Σάττι: Οι στίχοι που προκάλεσαν εντύπωση

Μερικοί στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: «Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop, flop, flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα».

Σε άλλο σημείο, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά: «Πάω διακοπάρες τώρα, I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια», με το κοινό της να αναρωτιέται αν αυτό αποτελεί υπονοούμενο για τον διαγωνισμό.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του κομματιού, η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται μια… τάπα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται δύσκολη μέρα: Η πορεία του αεροχείμαρρου που θα πνίξει τη χώρα με αφρικανική σκόνη

Κούκλα και επιστήμονας: H κόρη της Μαρίας Καβογιάννη δεν ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας της

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που βλέπουμε για 1η φορά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ