MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ντόλτσε Βίτα: Δωρεάν διαθέσιμη η θρυλική σειρά με την Άννα Παναγιωτοπούλου

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 49δ.

Από σήμερα διαθέσιμη είναι στο κοινό η θρυλική σειρά Ντόλτσε Βίτα με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Το κοινό μπορεί να την παρακολουθήσει δωρεάν στις ψηφιακές πλατφόρμες του MEGA. Μάλιστα φέτος συμπληρώνονται 29 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς.

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 1995 όταν γνωρίσαμε για πρώτη φορά τη Χριστίνα Μαρκάτου, μία ώριμη και δυναμική χήρα που ερμήνευσε μοναδικά η αείμνηστη Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία συνάπτει σχέση με τον κατά πολύ νεότερό της και παρ΄ολίγον γαμπρό της Αντώνη Καλούδη, που ερμήνευσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ντόλτσε Βίτα: Διαθέσιμη η σειρά στις πλατφόρμες του MEGA

Η λατρεμένη κωμική σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και γεννήθηκε μέσα από την πένα των Αλέξανδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα θα είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Mega TV και Mega Play προς τιμήν της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών από επιπλοκές της νόσου Αλτσχάιμερ.

Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Καβογιάννη, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Ζιώγου, Μαρία Φωκά, Γαλήνη Τσεβά, Ισίδωρος Σταμούλης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.



Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αφοπλιστική η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ψάχνω σύντροφο, άμα τύχει κάτι έτυχε, γιατί και εγώ είμαι μεγαλοκοπέλα»

Καιρός: Προειδοποίηση από το meteo για έντονες βροχοπτώσεις τις επόμενες ώρες

Πέτρος Ιακωβίδης: «Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ