MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο»

Αλεξάνδρα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 1λ. 56δ.

Η ζωή και η καριέρα της Άννας Παναγιωτοπούλου αποτέλεσαν έναν μύθο στην ελληνική τηλεοπτική βιομηχανία. Σε μια σπάνια συνέντευξη στο παρελθόν, αποκάλυψε τα παρασκήνια μιας εποχής όπου η δόξα και οι αμοιβές κάποιων ηθοποιών στην τηλεόραση ήταν αρκετά μεγάλη.

Η αμοιβή της Άννας Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, που σήμερα έφυγε από τη ζωή στα 76 της χρόνια, υπήρξε κάποτε μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης. Μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο του 2019 στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη πως στο Ντόλτσε Βίτα αμειβόταν με ένα εκατομμύριο δραχμές το επεισόδιο.

Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που είχε προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις

«Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, η συμφωνία ήταν αυτή. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας», είχε πει τότε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η Άννα  πρωταγωνιστούσε στο Ντόλτσε Βίτα που προβλήθηκε στο Mega, την περίοδο 1995-1997. Σημείωσε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Ολοκληρώθηκε σε 70 επεισόδια, οπότε κάντε και τον λογαριασμό…

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μία παλιά που σάρωσε και 5 νέες: Οι 6 σειρές του ALPHA που θα απολαύσουμε τη σεζόν 2024 – 2025

Eurovision 2024: Κατρακύλα στα προγνωστικά για τη Μαρίνα Σάττι μετά τη δεύτερη πρόβα

Άννα Παναγιωτοπούλου: Συγκινεί η «συνάντηση» Ντορίτας και Χριστίνας στον «παράδεισο»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ