MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Σταμάτης Φασουλής: Συγκίνησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος»

News Room
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 20δ.

Ο Σταμάτης Φασούλης είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου. Το Μεγάλο Σάββατο 4/5, έγινε γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του Σταμάτη Φασούλη

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γνωρίστηκε με τον Σταμάτη Φασουλή στην δραματική σχολή και οι δυο τους υπήρξαν βασικά μέλη στο Ελεύθερο Θέατρο.

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (4/5) και εμφανίστηκε συντετριμμένος για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου.

«Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος. Η Άννα… γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα την μισή μου ζωή στο θέατρο», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Άννα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Κυψέλη. Από παιδί ήθελε να γίνει ηθοποιός, όπως έλεγε η ίδια. Μεγάλωσε σε μεγαλοαστικό περιβάλλον, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το θέατρο, ενώ και οι γονείς της δεν ήθελαν να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Όταν την έστειλαν στην Ελβετία για σπουδές, η ίδια επέστρεψε κρυφά και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό. Το όνειρό της, είχε γίνει πραγματικότητα.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε σε σχετικά μικρή ηλικία και απέκτησε έναν γιο. Εδώ και πολλά χρόνια μοίραζε την ζωή της στο σπίτι της στο Λυκαβηττό και στην Τήνο. Στην σπουδαία καριέρα της ενσάρκωσε ρόλους που έγραψαν ιστορία στην μικρή οθόνη, ενώ πρωταγωνίστησε στο θέατρο και υπέγραψε δεκάδες σκετς για επιθεωρήσεις.



Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μάνα Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»

Πόσες φορές εμφανίσθηκε ο Χριστός μετά την Ανάστασή Του και σε ποιους σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη

Βροχές την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα: Αναλυτικά ο καιρός σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ