Το προξενιό της Ιουλίας Spoiler: «Η εξέλιξη που έρχεται δεν περνάει από το μυαλό μας. Ο Γιωργίκης θα…»

«Προστίθενται κάποιες πληροφορίες που ούτε εμείς που το ξέρουμε τις περιμέναμε», αποκάλυψε ο Ηλίας Μελέτης για το «Προξενιό της Ιουλίας».
το-προξενιό-της-ιουλίας-spoiler-η-εξέλιξη-π-197187

Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκαν ο Ηλίας Μελέτης και η Ευγενία Ξυγκόρου και μίλησαν για τις εξελίξεις στη σειρά, «Το προξενιό της Ιουλίας» αλλά και για όσα γίνονται στα παρασκήνια από τα γυρίσματα.

Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου για το Προξενιό της Ιουλίας

Ευγενία Ξυγκόρου: «Όταν διαβάσαμε αυτές τις σκηνές της κακοποίησης ήμασταν σε φάση “Χριστέ μου, πώς θα γίνει;”. Αλλά όταν το κάναμε στο γύρισμα κομμάτι κομμάτι, πέρασα και ωραία. Θέλει συγκέντρωση, δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμάς».

Μελέτης Ηλίας: «Το κύριο μέλημά μου δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά να γίνει με έναν τρόπο ώστε να νιώσει άνετα και ασφαλής απέναντι σε αυτό που έχει να αντιμετωπίσει. Πολλές φορές μπορεί να έχεις μια ένταση, μια αβεβαιότητα κι αυτό να αποβεί μοιραίο. Είμαστε τυχεροί γιατί ήταν έτσι το πράγμα που τις χαρήκαμε αυτές τις σκηνές. Μου έφεραν την μπότα, είναι έτοιμη και καθαρή. Και λέω “όχι, φέρτε μου οινόπνευμα να την καθαρίσω μόνος μου”. Ο πάτος μιας μπότας έχει διάφορα πραγματάκια που μπορεί να έχει υπολείμματα λάσπης. Το έβαλα πρώτα στο δικό μου πρόσωπο και μετά στης Ευγενίας».

Ευγενία Ξυγκόρου: «Ο Μελέτης είναι χαρισματικός άνθρωπος. Νιώθεις ασφάλεια! Μετά το 12ο ψεύτικο χαστούκι άρχισα να σαλτάρω. Όταν γύρισα σπίτι νόμιζα ότι ανέβασα πυρετό από την κούραση. Δεν έχει να κάνει με το γύρισμα αυτό».

Μελέτης Ηλίας: «Σαν Μελέτης στην πορεία του ρόλου έτσι όπως έχω δει να κακοποιηθεί τη Χάδω, την Ιουλία, τη Στεφανία, τον γιο του. Θα δούμε ότι τον Στασινόπουλο θα τον βγάλει σχεδόν από την υπηρεσία. Θα του κάνει μια μετάθεση πολύ μακριά. Και μια μαχαιριά από τον καθένα να έτρωγε, θα ήταν σωστό. Η αλήθεια είναι χωρίς να θέλω να κάνω σπόιλερ, η εξέλιξη που θα έρθει είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό μας. Προστίθενται κάποιες πληροφορίες που ούτε εμείς που το ξέρουμε, που όταν το διάβαζα και το είπα στην κόρη μου είπε “δεν το πιστεύω”.

Την κόρη μου την Κοραλένια μου την αφήνω να παρακολουθεί τη σειρά γιατί ξέρει πως γίνεται η διαδικασία. Αλλά για τα παιδάκια καλό θα ήταν να μην βλέπουν. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να κακοποιεί τις γυναίκες θα πρέπει να λειτουργήσει στη σημερινή κοινωνία ως παράδειγμα προς αποφυγήν. Είναι ωραίο να βλέπουμε τι γινόταν τότε για να μη γίνεται σήμερα».

Ευγενία Ξυγκόρου: «Έχει αλλάξει η κοινωνία. Αλλά έχω γνωρίσει κόσμο που περνάει κακοποίηση και έπαθα σοκ. Αναρωτιέσαι εν τέλει ποια είναι η δουλειά σου σαν ηθοποιός. Και λες “τι μπορώ να κάνω;”. Όταν μας είχαν έρθει στις σκηνές με την κακοποίηση που ήταν μεγάλες σκηνές με πολύ ξύλο, αναρωτιόμασταν αν πρέπει να το δείξουμε. Αλλά πρέπει, γιατί συμβαίνει».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλες χαρές για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: Θα γίνει πατέρας για 1η φορά – Έγκυος η σύντροφός του, Ντέμη Φιλιππάκου

Ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα: Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε την πρώτη της βουτιά στους Παξούς

Ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα σήμερα: Η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε την πρώτη της βουτιά στους Παξούς

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ