Έχασε τα λόγια του ο Αρναούτογλου: Παίκτης στον «Εκατομμυριούχο» αποκάλυψε ότι το «’σκασε» από τη σύζυγο για να παίξει

Ένας παίκτης στον Εκατομμυριούχο κατάφερε να τρελάνει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αυτόν τον απίθανο λόγο.
έχασε-τα-λόγια-του-ο-αρναούτογλου-παίκ-197827

Τα ‘χασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν έμαθε ότι είχε κρύψει από τη γυναίκα του ότι θα συμμετείχε στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.

Ο Βησσαρίων, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, είχε κρατήσει κρυφή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του για να τον δει ξαφνικά στη μικρή οθόνη.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης «τρόλαρε» τον παίκτη, ρωτώντας τον διάφορα πράγματα για το… σχέδιο εις βάρος της συζύγου του. «Δηλαδή τι τής έχεις πει για να βρίσκεσαι εδώ;» ρώτησε ο Αρναούτογλου με τον παίκτη να αποκαλύπτει ότι της είχε πει πως είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Εκατομμυριούχος: Ο παίκτης που ξεχώρισε στο παιχνίδι

Ο παίκτης, ο οποίος είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα, έφτασε μέχρι την ερώτηση των 5.000 ευρώ η οποία ήταν η εξής: «Πόσους ορόφους έχει ο Πύργος των Αθηνών;».

Ο Βησσαρίων είχε στη διάθεσή του μία τελευταία βοήθεια, αυτή του φιλικού ή συγγενικού προσώπου με το οποίο θα επικοινωνούσε τηλεφωνικά μήπως εκείνος γνώριζε αν οι όροφοι ήταν 22, 28, 32 ή 36.

Ο παίκτης από την πρώτη στιγμή, κάνοντας πρόχειρους υπολογισμούς με το μυαλό του, επέμενε στην απάντηση των 28 ορόφων, όμως ο φίλος του, ο Νίκος, τού είπε ότι έκλινε προς τους 32.

Κάπου εκεί, λοιπόν, ο Βησσαρίων αποφάσισε να σταματήσει και να κρατήσει τα 4.000 ευρώ που είχε κερδίσει ήδη από τις σωστές απαντήσεις που είχε δώσει.

Εκατομμυριούχος: Η στιγμή που ο Γρηγόρης έμεινε άφωνος

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Έρχεται νέο ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας για τον Ιούνη – Επιμένει η ζέστη, πότε αλλάζει ο καιρός

Ένα ποτήρι αρκεί: Το «άγνωστο» ρόφημα που «ρυθμίζει» το σάκχαρο και βοηθά τους διαβητικούς

Δεν θα σας τα πει κανείς: Τα 5 κόλπα για να διαλέξετε το καλύτερο καρπούζι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ