Ευτράπελο για την Ελένη Μενεγάκη: Τέσσερις άνθρωποι προσπαθούσαν να της κλείσουν το φερμουάρ

Διαφορετική η έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη σήμερα, αφού ξεκίνησε μέσα από το καμαρίνι της παρουσιάστριας.
ευτράπελο-για-την-ελένη-μενεγάκη-τέσσ-193109

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της από το καμαρίνι της. Σε μια στιγμή χαράς και γέλιου, τέσσερις άνθρωποι προσπαθούσαν να της κλείσουν το φερμουάρ του φορέματός της, προσφέροντας μια εκκεντρική σκηνή που προκάλεσε γέλιο στο ξεκίνημα της αγαπημένης εκπομπής «Ελένη» που πλησιάζει στο τέλος της.

Ελένη Μενεγάκη: «Τέσσερις άνθρωποι το τραβάγανε, ένας έσπρωχνε… δεν πειράζει! »

Η ίδια μόλις βγήκε από το καμαρίνι της και πηγαίνοντας στην κουζίνα στην οποία την περίμενε ο Γιώργος Τσούλης, είπε: «Παραλίγο να βγούμε όλοι μαζί από εκεί μέσα (από το καμαρίνι). Ξέρετε είναι από αυτά που συμβαίνουν, είναι από αυτά που λες «κόλλησε λίγο το φερμουάρ.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Ωραίο το ρούχο, το θαυμάσαμε, χρώματα, λουλούδια κίτρινα, άσπρα, μπλε, μωβ, τα πάντα έχει αυτό το φόρεμα ωραία αλλά δεν κούμπωνε, κάπου σκάλωσε! Τέσσερις άνθρωποι το τραβάγανε, ένας έσπρωχνε… δεν πειράζει! Τι να σας πω… δεν έχω τέτοια θέματα.»

Και συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη: «Ακόμα και να μην έκλεινε το φερμουάρ θα έβαζα μία παραμάνα να ξεκινήσουμε και κάποια στιγμή όταν θα πηγαίναμε σε διαφημίσεις θα το έφτιαχνα. Λύσεις υπάρχουν, το θέμα είναι να μην χάνεις την ψυχραιμία σου»!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου»

Η καλύτερη πίτσα στον κόσμο: Ναπολιτάνικη ή Σικαγιώτικη; Λεπτή ζύμη ή χοντρή ζύμη;

Ερωτευμένη η Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο 37χρονος σύντροφός της τραγουδίστριας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ