Καινούργιου σε Μαλέσκου: «Γράφουν ότι έχουμε τον ίδιο πλαστικό. Δίδυμες Μπάρμπι»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η οποία την αιφνιδίασε όταν άρχισε να διαβάζει τα σχόλια που γράφουν.
καινούργιου-σε-μαλέσκου-γράφουν-ότι-188828

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε διάφορα σχόλια που δέχονται εκείνη και η Ιωάννα Μαλέσκου, σχετικά με την εμφάνισή τους, μεταξύ των οποίων και αυτά που τις αποκαλούν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι. Ωστόσο, και οι δύο αντιμετωπίζουν τα σχόλια με χιούμορ και αδιαφορία, με τη Μαλέσκου να επισημαίνει ότι έχει σταματήσει να διαβάζει αρνητικά σχόλια που δεν την αφορούν.

Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου: Αντιμετωπίζουν με χιούμορ τα αρνητικά σχόλια

«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! «Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό», «σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι», γράφουν» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε η Κατερίνα που έχει την επόμενη εβδομάδα γενέθλια:

«Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».

Καινούργιου

Με την Ιωάννα Μαλέσκου να της απαντά: «Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» με την Κατερίνα να απαντά:

«Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

Και τότε η Ιωάννα της είπε:

«Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα».

Η Καινούργιου ζήτησε on air συγγνώμη στη Μαλέσκου

«Κάτι είχε γίνει μεταξύ μας. Έλεγα το πρωί στα παιδιά στο καμαρίνι πόσο χαίρομαι που θα είσαι η σημερινή μας καλεσμένη, και ότι επικοινωνούμε και στα social και μου λέει ο κομμωτής μου, ‘καλά, δεν έχετε τσακωθεί;’ και λέω, ‘εγώ’”. Μετά το θυμήθηκα. Κάτι είχα πει εγώ, σου ζητάω συγγνώμη».

Ιωάννα: Είναι στο παρελθόν όλα αυτά.

Κατερίνα: Το ξέρω και είχαμε μιλήσει μετά.

Ιωάννα: Δεν το συζητώ. Αυτά έχουν κλείσει. Είναι πραγματικά κομμάτια που δεν τα θυμάμαι καν. Ό,τι δεν έχει αξία, καλό είναι να τα αφήνουμε πίσω μας και προχωράμε.

Κατερίνα: Απλά, επειδή μου αρέσει να ζητάω συγγνώμη όταν έχω κάνει κάποιο λάθος, και πολλές φορές πάνω στον αυθορμητισμό σου μπορείς να κάνεις κάποιο λάθος, σου είχα ζητήσει και τότε συγγνώμη.

Ιωάννα: Έχει κλειδώσει αυτό, έχει κλείσει. Ξέρω τι άνθρωπος είσαι, σε έχω καταλάβει πόσο αυθόρμητη και αυθεντική είσαι. Οπότε δε χρειάζεται να πούμε κάτι… Σε εκτιμώ, σε αγαπώ, σε παρακολουθώ, βλέπω όλη την πορεία σου και ειλικρινά δε χρειάζεται να πούμε κάτι για τα παλιά.

Μαλέσκου σε Καινούργιου για παρεξήγηση: «Έχει ‘κλειδώσει’ αυτό, έχει κλείσει, σε εκτιμώ, σ’ αγαπώ και σε παρακολουθώ»

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Μάνος Γαβράς: «Πέρασα δύσκολα, κοιμόμουν στο αυτοκίνητο, έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»

Ανίτα Μπραντ: Τα απαράδεκτα σχόλια για την ηλικία της – «Ο Θεός καμιά φορά δεν σου δίνει αυτό που θέλεις σε νεαρή ηλικία»

Κυριακή των Βαΐων: Τι γιορτάζουμε και γιατί τρώμε ψάρι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ