Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ

Μινιμάλ και με τα απολύτως... απαραίτητα το προσκλητήριο γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του.
αυτό-είναι-το-προσκλητήριο-γάμου-του-σ-191737

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ αποφάσισαν να ανανεώσουν τον γάμο τους και στην Ελλάδα, μετά την ήδη πραγματοποιημένη τελετή στις ΗΠΑ πριν μερικούς μήνες. Αυτή η απόφαση ακολουθεί τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την επίσημη αναγνώριση των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα.

Ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά της Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινέ, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Το προσκλητήριο είναι μινιμάλ, με τα απολύτως απαραίτητα όπως τα ονόματα, το μέρος και τις ημερομηνίες.

Μάλιστα, το γλέντι θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου, όπως φαίνεται στο προσκλητήριο του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ που παρουσίασε το ΜΕGA.

Δείτε το προσκλητήριο γάμου του Στέφανου Κασσελάκη:

Οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μήνες ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, κ. Γιάννης, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος του ανιψιού του με τον σύντροφό του, Τάιλερ θα είναι κλειστός και θα γίνει στα τέλη του Αυγούστου.

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει τέλος Αυγούστου στα Χανιά. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» είχε φανερώσει ο Γιάννης Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κασσελάκη ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα έχει οπωσδήποτε στον γάμο του το οικογενειακό περιβάλλον του. Ακολούθως είχε προσθέσει στο Mega ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διαδραματίσει μια πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οπότε θα υπάρχει και άλλος κόσμος.

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο, με την έννοια ότι θα είναι πάρα πολύ ωραία ντυμένος, κάτι επώνυμο, δεν θα είναι ένα απλό κουστουμάκι. Εγώ χαίρομαι που ο Στέφανος και ο οποιασδήποτε άνθρωπος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βαλέρια Κουρούπη: Σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία σε λίγες ώρες και μετά καύσωνας – Πότε και που θα «χτυπήσει»

Ράκος η Μαρία Αντωνά: «Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε φάση να κάνω δηλώσεις»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ