Σοφία Χατζηπαντελή: Μοιάζει με τη μητέρα της σαν δυο σταγόνες νερό

«Όταν σκέφτομαι την ομορφιά σκέφτομαι εσένα.. μέσα και έξω! Ανάρτηση εκτίμησης της μαμάς», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή στην ανάρτησή της.
σοφία-χατζηπαντελή-μοιάζει-με-τη-μητέ-191260

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι πολύ δραστήρια στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτός ο τρόπος επικοινωνίας της της επιτρέπει να συνδεθεί στενά με το κοινό της, να μοιραστεί τις εμπειρίες της και να ανταλλάξει ιδέες και συναισθήματα με αυτούς που την ακολουθούν.

Σοφία Χαντζηπαντελή: Ποζάρει με την μητέρα της

Σε πρόσφατη ανάρτηση το μοντέλο, που γνωρίσαμε καλύτερα στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του GNTM και του «My Style Rocks», ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την μητέρα της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Μαμά και κόρη, όπως μπορείτε να δείτε, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και όπως φαίνεται η Σοφία Χατζηπαντελή κληρονόμησε τα πυκνά της φρύδια από την μητέρα της, Μαρίτσα.

“Όταν σκέφτομαι την ομορφιά σκέφτομαι εσένα.. μέσα και έξω! Ανάρτηση εκτίμησης της μαμάς”, έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή στη λεζάντα της ανάρτησής της

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Σταμάτης Φασουλής: «Με τράβηξαν τα πάντα στην Άννα Παναγιωτοπούλου, ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου»

Αυτοκίνητα από 200 ευρώ: 42 οχήματα περιμένουν να τα αποκτήσετε – Που θα τα βρείτε

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Θεέ μου, σε παρακαλώ, να τον έχεις πάντα γερό, άξιο και αγαπημένο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ