Καθάρισμα παντζουριών: Ο έξυπνος τρόπος που θα σας λύσει τα χέρια και θα τα κάνετε να λάμπουν

Το καθάρισμα των παντζουριών είναι μία κοπιαστική εργασία για την κάθε νοικοκυρά. Με το παρακάτω κόλπο θα δείτε φοβερά αποτελέσματα.
καθάρισμα-παντζουριών-ο-έξυπνος-τρόπ-65658

Το καθάρισμα των παντζουριών είναι μία κοπιαστική εργασία για την κάθε νοικοκυρά. Με το παρακάτω κόλπο θα δείτε φοβερά αποτελέσματα χωρίς καθόλου κόπο.

Καθάρισμα παντζουριών: Τα υλικά που θα χρειαστείτε

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό, λευκό ξίδι, λίγο υγρό για τα πιάτα και μια βούρτσα, με την οποία θα τρίψετε τα παντζούρια. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι καθαρίζουν μόνο το εξωτερικό των παντζουριών, αφού θεωρούν ότι μόνο εκεί λερώνονται.

Για να καθαρίσετε τα παντζούρια σας εξωτερικά, μπορείτε να κάνετε κάτι πολύ πιο εύκολο. Μπορείτε να τα καθαρίσετε ρίχνοντάς τους νερό με το λάστιχο. Στην συνέχεια, παίρνοντας τη βούρτσα την οποία έχετε βουτήξει στο μείγμα που αναφέραμε, τρίψτε τα παντζούρια σας.

Καθάρισμα παντζουριών: Πως να τα καθαρίσετε από μέσα

Για να καθαρίσετε τα παντζούρια από μέσα, εννοείται πως δεν μπορείτε (δυστυχώς) να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο. Μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα, έτσι ώστε να μαζέψετε την πολύ σκόνη.

Αφού το κάνετε αυτό, πάρτε τη λεκάνη με το νερό, το ξίδι και το απορρυπαντικό πιάτων με ένα βετέξ. Βουτήξτε αρχικά το βετέξ στο μείγμα και καθαρίστε στην συνέχεια τα παντζούρια σας. Τέλος, σκουπίστε τα με μια καθαρή πετσέτα.

Ένα hack που θα σας λύσει τα χέρια και σίγουρα θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ