Το λένε οι ειδικοί: 5 λάθη στο ντύσιμο που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες μετά τα 40

το-λένε-οι-ειδικοί-5-λάθη-στο-ντύσιμο-πο-104396

Σίγουρα πολλά ρούχα “μας πάνε” και αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας, παρόλα αυτά από την ηλικία των 40 ετών και άνω μπορούμε να υποπέσουμε σε κάποια μοιραία λάθη στην εμφάνιση μας.

Στιλιστικά λάθη: Τι να αποφεύγετε μετά τα 40

1. Όχι στις σούπερ μίνι φούστες και τα καυτά σορτσάκια: Ακόμη και για την παραλία, καλό θα είναι να μην επιλέξουμε ένα τέτοιο ντύσιμο. Δηλαδή, να μη φοράνε φούστες που καλύπτουν με το ζόρι τον μηρό. Αντίθετα, θα πρέπει να πείτε «ναι» στις pencil φούστες.

2. Όχι στα oversized μπλουζάκια: Μη φοράτε μεγάλα και φαρφιά ρούχα. Αυτό, διότι τα πολύ φαρδιά μπλουζάκια μας μεγαλώνουν χωρίς να το θέλουμε. Πείτε «ναι» στα μπλουζάκια με στενή γραμμή

Kι άλλα στυλιστικά λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε μετά τα 40

3. Όχι στο κατάμαυρο ντύσιμο: Καλό θα ήταν να μην το προτιμάμε, πέρα από τις βραδινές εξόδους. Πείτε «ναι» στα χρώματα και τα σχέδια.

4. Όχι στο βελούδινο αθλητικό look: Ο συνδυασμός βελουτέ φορμών και φούτερ καλύτερα να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Πείτε «ναι» στους διαφορετικούς συνδυασμούς και τα κολάν.

5. Όχι στα skater φορέματα: Πλέον, όσες επιλέγουν να φορούν skater φορέματα, δεν ακούν κολακευτικά σχόλια. Δηλαδή, αυτό που συνέβαινε σε παλαιότερες εποχές. Πείτε ένα μεγάλο «ναι» στα maxi φορέματα και δείξτε κομψή χωρίς καμία προσπάθεια.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις πολύ απλές συμβουλές και πιο κομψή θα φαίνεστε και πιο νέα από την ηλικία σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ