Θανάσης Βισκαδουράκης: «Στο ορφανοτροφείο έτρωγα πολύ ξύλο. Δεν έχω πει ποτέ μαμά και μπαμπά»

θανάσης-βισκαδουράκης-στο-ορφανοτρ-64320

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τη ζωή στο ορφανοτροφείο, την οικογένειά του, αλλά και την απόφασή του να πάει στο Surviror μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή «Ελένη».

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια»

 «Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω. Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια. Ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν πέθανε η μαμά μου, μωρό παιδί βρέθηκα στο ορφανοτροφείο στη Θήβα. Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου μέχρι που πήγα Αθήνα για να περάσω περιοδεύων στο στρατό».

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973;»

«Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγγνώμη, δεν το περίμενα. Στην κηδεία του πατέρα μου συνειδητοποίησα ότι μπορεί να απέτυχε ως μπαμπάς αλλά ένωσε τους κωφούς της Ελλάδας. Ο πατέρας μου έκανε το Σωματείο Κωφών το 1945 και είμαι υπερήφανος για αυτόν. Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973; Σαν παιδί στερήθηκα τη διασκέδαση, το προνόμιο να ζητάω δώρα, ήμουν μόνος μου. Δεν επιτρεπόταν να ονειρευτώ, υλικά αγαθά δεν υπήρχαν. Δεν μου επιτράπηκε να μάθω αγγλικά ή να σπουδάσω. Αγρίευα όταν με κοίταζαν λυπητερά».

Η σχέση του Θανάση Βισκαδουράκη με την εκκλησία

«Από μικρό παιδί αγαπάω την Εκκλησία. Δεν άντεχα τις καλόγριες, έτρωγα πολύ ξύλο. Ήμουν πάντα το παπαδάκι του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου. Έδωσα στο παιδί μου το όνομα του Ιερώνυμου γιατί χωρίς αυτόν δεν ξέρω που θα ήμουν».

Τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Surviror, είπε:

«Μόλις άκουσε η γυναίκα μου τα χρήματα που έδιναν στο Survivor με έσπρωξε να πάω. Το Survivor μου επαναπροσδιόρισε αυτά που πίστευα, να αγαπώ το απλό και το μικρό. Πέρασα υπέροχα. Θυμήθηκα πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνω τη θάλασσα και τον ουρανό», είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ