Μαρία Μπεκατώρου: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί»

μαρία-μπεκατώρου-μετάνιωσα-που-αναφ-63855

Στη εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη» μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και δεν άφησε τίποτε αναπάντητο. Η αγαπητή παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεόραση, για την πρόταση γάμου που δεν έγινε ποτέ αλλά και για την προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.

Μαρία Μπεκατώρου: «Κάπου έχασα τον έλεγχο»

«Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Κάπου έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού μετά και δεν ήθελα να λέω συνέχεια. Με “έπνιγε” όλο αυτό, με πίεζε. Και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Θα έπρεπε να έχω πει τη δοκιμασία μου, την προσπάθειά μου, για να κοιτάξω στα μάτια τις γυναίκες που το έχουν περάσει ή το περνούν, για να πω “πάμε κορίτσια, θα τα καταφέρουμε”», σημείωσε.

Μαρία Μπεκατώρου: «Μου έκαναν συνεχώς την ίδια ερώτηση»

«Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση. Μετά σταμάτησα να το λέω», κατέληξε αναφερόμενη στο ίδιο το θέμα.

Τέλος, στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι δεν δέχθηκε ποτέ πρόταση γάμου από τον σύζυγό της. «Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: “να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία; Και μου λες”».

Τελικά, όπως ανέφερε η ίδια, πήγαν μαζί και έκλεισαν την ημερομηνία του γάμου τους αλλά ουσιαστικά πρόταση δεν έγινε ποτέ.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ