Κώστας Αποστολάκης: «Φέτος πήγα τέσσερις φορές στο Άγιο Όρος»

κώστας-αποστολάκης-φέτος-πήγα-τέσσε-64023

Στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Αποστολάκης και τα είπε όλα αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στο θέατρο Άλσος στην επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε;» της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Όπως λέει για να μπορέσεις να επιβιώσεις με το επάγγελμα του ηθοποιού, «πρέπει να σου αρέσει πάρα πολύ».

Κώστας Αποστολάκης: «Επισκέπτομαι συχνά το Άγιο Όρος»

«Θα ήθελα να εξαλειφθεί η φιλαυτία μου, ο εγωισμός μου, η υπερηφάνεια μου και η κομπορρημοσύνη μου», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ αποκαλύπτει πως φέτος επισκέφτηκε το Άγιο Όρος, τέσσερις φορές. «Αισθάνομαι σαν το παιδί που πηγαίνει σχολείο», συμπληρώνει.

Κώστας Αποστολάκης: «Με την κόρη μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι»

«Η κόρη μου είναι τώρα 11 ετών. Μου ανοίγεται και μου μιλάει για όλα. Είμαστε πραγματικά φίλοι. Αναγνωρίζω τεράστια λάθη στο παρελθόν μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου», αναφέρει στη συνέντευξή του ο Κώστας Αποστολάκης.

«Στον νεότερο εαυτό μου θα έλεγα: Αν είχες τη σύνεση να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να αδικείσαι θα ήσουν κοντά στην ευτυχία», λέει ο ηθοποιός και αποκαλύπτει πως έχει χάσει ανθρώπους από τη ζωή του όταν το μόνο που αναγνώριζε δίπλα του ήταν «ο εγωισμός του και ο λάθος εαυτός του».

«Υπάρχουν μέρες που δεν πίνω καθόλου, υπάρχουν μέρες που θα πιω ένα ή δύο ποτά», αναφέρει στη συνέντευξή του ο Κώστας Αποστολάκης.

«Γονάτισα και δέχτηκα τη βοήθεια προς την αυτοβελτίωση. Είμαι προς την ελευθερία, είμαι πολύ κοντά», δήλωσε κλείνοντας ο ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ