Νατάσα Καλογρίδη: «Λάθος η ημερομηνία γέννησής μου στο Wikipedia. Κάποιος την αλλάζει»

νατάσα-καλογρίδη-λάθος-η-ημερομηνία-64552

Η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη μίλησε στο «Happy Day» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τις επαγγελματικές της επιλογές αλλά και το γεγονός ότι κάποιος αλλάζει την ημερομηνία γέννησής της στο Wikipedia, ενώ σημείωσε ότι με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο είχαν προχωρήσει σε κινήσεις για να διορθωθεί αυτό το λάθος.

Νατάσα Καλογρίδη: «Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, δηλαδή πόσο είμαι τώρα;»

«Στο Wikipedia όλοι μπαίνουν για να πάρουν πληροφορίες, όμως ο καθένας έχει τη δυνατότητα να μπει και να προσθέσει ή να αφαιρέσει οτιδήποτε. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, δηλαδή πόσο είμαι τώρα;», αναρωτήθηκε γελώντας.

«Άρα προσθέτουν χρόνια;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος, για να απαντήσει: «Ε τι, αφαιρούν όταν λένε ότι είμαι γεννηθείσα το 1963;».

Η Νατάσα Καλογρίδη εξήγησε ότι την εποχή που διατηρούσε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, προχώρησαν σε κινήσεις για αυτό το ζήτημα.

«Αποστείλαμε email με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, ξαναμπαίνει το ίδιο», περιέγραψε.

«Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα και βρήκε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Νατάσα Καλογρίδη: «Ήθελα να δω τι είναι η ψυχανάλυση»

Στην ίδια συνέντευξη και με αφορμή την υπόθεση του έργου ρωτήθηκε εάν έχει κάνει ποτέ ψυχανάλυση και απάντησε: «Ναι. Ήθελα να πάω να δω τι είναι η ψυχανάλυση, μη έχοντας πρόβλημα. Ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι», εξήγησε.

Ερωτηθείσα για την απώλεια του πατέρα της, δήλωσε ότι έζησε το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο συναίσθημα, την πραγματική αγάπη. «Μετά τον χαμό του, η μητέρα μου, ο αδελφός μου κι εγώ γίναμε μία γροθιά. Νομίζω ότι αυτό βοήθησε πάρα πολύ στον τρόπο που μεγαλώσαμε και αναπτύξαμε ο καθένας μας τις προσωπικότητές μας», συμπλήρωσε.

Η ίδια δήλωσε ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραμένει φίλος και δικηγόρος της, όπως και ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα σχόλια την εποχή που διατηρούσαν σχέση.

«Ζούσα αυτό που ζούσα και ήμουν καλά, περνούσα καλά κι ας έλεγε ο καθένας ότι ήθελε. Θα σταματήσω τη ζωή μου επειδή συμβαίνουν αυτά ή επειδή θα βρεθούν άνθρωποι που θα ασκήσουν κριτική για την προσωπική μου ζωή;», ανέφερε κλείνοντας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ