Αγγελική Νικολούλη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα της – «Είμαι περήφανη για σένα»

Η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη τιμά τη Γιορτή της Μητέρας με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τη μητέρα της.
αγγελική-νικολούλη-η-τρυφερή-ανάρτησ-192572

Σε μια σπάνια ανάρτηση στα social media, η αγαπημένη δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας με μια συγκινητική φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της.

Η κα Νικολούλη, γνωστή για το χαμηλό προφίλ που διατηρεί στην προσωπική της ζωή, έκανε μια εξαίρεση για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Η Αγγελική Νικολούλη μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με τη μητέρα της για τη Γιορτή της Μητέρας

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η κα Νικολούλη αγκαλιάζει σφιχτά τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας μια πλευρά της που σπάνια βλέπουμε στην δημοφιλή ερευνητική εκπομπή που παρουσιάζει.

«Μανούλα μου, χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε. Είμαι περήφανη για σένα…» έγραψε η κα Νικολούλη στη λεζάντα της φωτογραφίας, εκφράζοντας την απεριόριστη αγάπη και εκτίμησή της για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της.

Η ανάρτηση της κα Νικολούλη συγκίνησε τους ακολούθους της, οι οποίοι έσπευσαν να της ευχηθούν χρόνια πολλά και να εκφράσουν τον θαυμασμό τους για την δυνατή σχέση που έχει με τη μητέρα της.

Αυτή η τρυφερή φωτογραφία αποτελεί μια υπενθύμιση για τον αναντικατάστατο ρόλο που παίζουν οι μητέρες στη ζωή μας, προσφέροντας μας αγάπη, στήριξη και καθοδήγηση σε κάθε βήμα.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη για τη μητέρα της

Μανούλα μου, χρόνια σου πολλά, να σε χαιρόμαστε. Είμαι περήφανη για σένα…

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Απασφάλισε» για τους Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά – «Υπήρχε ένα κλίμα άγνοιας»

Καίτη Γαρμπή: «Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και μας άξιζε να πάμε καλύτερα»

Η Μαντλίν θα γιόρταζε σήμερα τα 21α γενέθλιά της: Το σπαρακτικό μήνυμα των γονιών της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ