«Είναι το παιδί μου, εγώ ήμουν ο άγγελός του»: «Κατέρρευσε» στον αέρα ο αδερφός του Θέμη Αδαμαντίδη, Τάσος

είναι-το-παιδί-μου-εγώ-ήμουν-ο-άγγελός-177056

Το βράδυ του Σαββάτου 18/11 στο κανάλι του MEGA έκανε πρεμιέρα το αγαπημένο project “Σπίτι με το MEGA”, με την Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τιμόνι της παρουσίασης. Καλεσμένος τους για την πρώτη τους βραδιά στον αέρα ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Μαζί του βρέθηκε εκεί και ο αδερφός του, Τάσος, ο οποίος μιλώντας για εκείνον και την σχέση τους, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και “λύγισε” στον αέρα, φανερά συγκινημένος. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν τον βλέπει μόνο ως αδερφό του, αλλά και ως παιδί του.

«Τι να λέμε, τι να λέμε. Εγώ ήμουν ο άγγελός του, αυτός που τον μεγάλωσε μέχρι τα 14 του. Να τον πηγαίνω τις βόλτες του, να τον μαθαίνω να τραγουδάει, να οδηγεί, τα πάντα. Όλα μέχρι τα 14 που ήταν μαζί μου, γιατί μετά ήρθαμε στην Ελλάδα. Ήταν μια τρέλα. Δηλαδή, τραγούδαγε τόσο όμορφα, αλλά ήταν μικρούλης και η φωνή του ήταν ψιλή. Πολύ ψιλή φωνή και τσίριζε ελαφρώς. Σωστός ήταν απόλυτα, αλλά δεν είχε ωριμάσει η φωνή του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε βουρκωμένος: «Είναι το παιδί μου, δεν είναι μόνο ο αδελφός μου. Είναι σαν παιδί μου. Δεν υπάρχει, μόνο αγάπη έχουμε μεταξύ μας. Τίποτα άλλο δεν είχαμε ποτέ με όλα τα αδέλφια»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ