Βέφα Αλεξιάδου: «Απορούσαν που βαφόμουν και έβγαινα ενώ είχα χάσει 2 κορίτσια. Με έκριναν επειδή δεν φορούσα μαύρα»

Η Βέφα Αλεξιάδου σε συνέντευξή της για τον Ant1 μίλησε για όλα. Την καριέρα της, τη στήριξη του κόσμου αλλά και τον τραγικό χαμό των παιδιών της.
βέφα-αλεξιάδου-απορούσαν-που-βαφόμο-147398

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η γνωστή μαγείρισσα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι συνέβη με την περιπέτειά της υγείας της, ενώ αναφέρθηκε και στις απώλειες που την στιγμάτισαν.

Βέφα Αλεξιάδου: «Απορούσαν που βαφόμουν και έβγαινα ενώ είχα χάσει 2 κορίτσια»

«Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, ποιος ξέρει πού τη βρήκε μέσα στις φωτογραφίες μου, την παραποίησε, την έκοψε κιόλας… Τρελάθηκε όλος ο κόσμος, φυσικά εγώ ήμουν στο νοσοκομείο εκείνη την εποχή, αλλά για άλλον λόγο. Εγώ παίρνω κορτιζόνη κάθε μέρα, γιατί είχα πρόβλημα με το κεφάλι μου, δεν μπορούσα να το στηρίξω και ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσε να το σηκώσει. Αν συνέχιζα να παίρνω την αυξημένη κορτιζόνη που μου έδωσε κατά λάθος η φαρμακοποιός, θα πήγαινα στον άλλο κόσμο και θα έχανα τα νεφρά μου. Όταν το ανακαλύψαμε ότι παίρνω παραπάνω κορτιζόνη, μπήκα στο νοσοκομείο να μου κάνουν θεραπεία για να μην χάσω τα νεφρά μου», ανέφερε η Βέφα Αλεξιάδου.

«Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο, έχασα πρώτα τον άνδρα μου και μετά τα δυο κορίτσια μου. Δεν πρέπει να μη δίνουμε σημασία στο τι μας συμβαίνει και να μην πηγαίνουμε στον γιατρό. Τα κορίτσια μου έδιναν βαρύτητα στη δουλειά τους, αλλά δεν πρόσεχαν την υγεία τους. Πρώτο μέλημά μας, αν θέλουμε να συνεχίσουμε, είναι να σεβόμαστε την υγεία μας. Πολλοί απορούσαν που ντυνόμουν, βαφόμουν και έβγαινα, ενώ είχα χάσει δυο κορίτσια.

Δεν δίνω σημασία ποιος το λέει αυτό. Ο αληθινός πόνος και το μαύρο είναι μέσα στην καρδιά μας. Δεν φεύγει μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου, δεν χρειάζεται θέατρο, να βγαίνεις έξω με τα μαύρα να σε λυπούνται και στο σπίτι να φοράς την εμπριμέ ρόμπα» πρόσθεσε η Βέφα Αλεξιάδου για τις απώλειες που είχε.

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια να πάω σε ψυχολόγο, ούτε να πάρω ψυχοφάρμακα»

Βέφα Αλεξιάδου: Η εξομολόγηση για τον χαμό των κοριτσιών της

Βέφα Αλεξιάδου – Για τα πρόσωπα που της λείπουν, αλλά και για το τι θα προτιμούσε, με το σκεπτικό να τα έχει κοντά της, δήλωσε: «Μου λείπουν τα κορίτσια μου. Ας έχανα τα πάντα, όλη μου την περιουσία και να είχα τα παιδιά μου. Ας ήμουν ζητιάνα κι ας είχα τα παιδιά μου».

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ