Όλο το ίντερνετ χειροκροτά τον Τριαντάφυλλο: Με 2 λόγια είπε για τις παχoυλές γυναίκες όσα λίγοι θα τολμούσαν

όλο-το-ίντερνετ-χειροκροτά-τον-τριαντ-153410

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Νόρα Καούρη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, συζήτησε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Open, το Survivor, καθώς και για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι «Άδωνις».

Τριαντάφυλλος: Τα όσα ανέφερε

«Θα μιλήσω αυτή την εβδομάδα με το Open για την εκπομπή του σαββατοκύριακου. Πέρασα ωραία στο κανάλι, είναι πολύ καλό το κλίμα, θα συζητήσουμε και θα δούμε. Δεν ξέρω αν η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι στην ομάδα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στη συνέχεια για το Survivor:

«Δεν έχω δει το τρέιλερ του Survivor. Το αγαπάω, μου έχει προσφέρει πολλά και εύχομαι τα καλύτερα. Ο δικηγόρος μου είχε πει ότι το Survivor δεν κάνει νούμερα χωρίς εμένα, όχι εγώ. Το All Star όμως “μίλησε”, 9%! Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στο νέο Survivor.

Το 2021 το σηκώσαμε με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Η ιστορία όταν γράφει, δεν ξαναγράφει. Δεν θα το κάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή όμως λέω όχι. Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό στο επόμενο να πέσουν οι αμοιβές. Έδωσαν λεφτά σε άτομα που δεν ανταπεξήλθαν. Πληρώνοντας μαθαίνεις».

Σχετικά με τη “χοντρή” του «Άδωνι»:

«Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά, είναι στο μυαλό στην ψυχή. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ