«Είμαστε στο 2024, τέλος»: Η Έλενα Παπαρίζου απαντά στα σχόλια για το σώμα της όπως έπρεπε

Η Έλενα Παπαρίζου μεταξύ άλλων μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση της και έδωσε την καλύτερη απάντηση.
είμαστε-στο-2024-τέλος-η-έλενα-παπαρίζο-198565

Στο EuroPride της Θεσσαλονίκης θα τραγουδήσει η Έλενα Παπαρίζου και με αφορμή την συμμετοχή της, η τραγουδίστρια μίλησε για την στήριξη της στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για τις διακρίσεις αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει και εκείνη για την εμφάνιση της.

Έλενα Παπαρίζου: Απόσπασμα από τις δηλώσεις της

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη στήριξή της στη ΛΟΑΤΚΙ+ και έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, τόνισε ότι μεγάλωσε με την αρχή «να μην διαχωρίζει τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα» και άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά.

«Δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει κάτι, γιατί δεν θεωρώ ότι το να αγαπάς και να στηρίζεις τους ανθρώπους είναι “ανθρώπινο κατόρθωμα”» είπε αρχικά στο περιοδικό Antivirus και πρόσθεσε: «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που μου έμαθαν να σέβομαι και να αγαπάω τους γύρω μου και να μην διαχωρίζω τους ανθρώπους με βάση την καταγωγή, τη σεξουαλικότητα, την πολιτική τους τοποθέτηση ή την εμφάνιση τους. Θέλω να είμαι δίπλα σε όποιον έχει την ανάγκη για την στήριξή μου, όπως και εγώ αντίστοιχα ως άνθρωπος θέλω τέτοιους ανθρώπους στο πλάι μου. Οι καλλιτέχνες είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε κάτι διαφορετικό, ούτε κάτι ανώτερο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να ξυπνάω σε μια χώρα που δε θα χρειάζεται καν να αντιμετωπίζεται η φράση «αυτός υποστηρίζει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» σαν κάτι μοναδικό ή αξιοσημείωτο για έναν άνθρωπο».

Έλενα Παπαρίζου: Τι είπε για το bodyshaming

Η Έλενα Παπαρίζου κλήθηκε να σχολιάσει και το bodyshaming που κατά καιρούς έχει δεχθεί. Όπως εξήγησε: «Εδώ και πολλά χρόνια δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να μπαίνει στη διαδικασία να ασχολείται με οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα στην ανθρώπινη ψυχή. Είμαστε στο 2024. Τέλος! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όλη η τύχη πάνω τους με τον Άρη στον Ταύρο: 4 ζώδια θα κερδίσουν το Τζόκερ της ζωής τους

Γεωργία Βασιλειάδου: Η πληρωμένη απάντηση που έδωσε σε θεατή όταν τόλμησε να πει μπροστά της πόσο άσχημη είναι

Κούκλα, ίδια ο μπαμπάς της: Η κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσω Λασκαράκη σε σπάνια φωτογραφία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ