Άγιοι Ανάργυροι – Πατέρας 28χρονης: «Αντί να πάω την κόρη μου νυφούλα, θα την πάω στο νεκροταφείο»

Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρου
άγιοι-ανάργυροι-πατέρας-28χρονης-αν-182661

Συγκλονισμένος ο πατέρας της 28χρονης  Κυριακής που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, μίλησε για την κόρη του και για όσα βίωνε

Ο τραγικός πατέρας είπε χαρακτηριστικά για την κόρη του:

«Η κόρη μου είχε τελειώσει βρεφονηπιοκόμος και είχε πάει να δουλέψει καθαρίστρια. Η κόρη μου δεν γύριζε σπίτι να μείνει μαζί μας, έλεγε “μπαμπά, είμαι 28 ετών”».

Πατέρας 28χρονης

Συνέχισε λέγοντας: «Αντί να πάω την κόρη μου νυφούλα, θα την πάω στο νεκροταφείο. Θα πρέπει να πάω εγώ το κορίτσι μου στο νεκροταφείο, αντί να με πάει εκείνη στα βαθιά μου γηρατειά». «Όταν θα την πάω στο χώμα, τότε θα το καταλάβω».

Όσα είπε για τον 39χρονο φονιά της κόρης του:

«Δεν μπαινόβγαινε στα ψυχιατρεία, το μόνο που έκανε, επειδή λέει ότι είχε κήλη, ότι έμπαινε στο νοσοκομείο, για να κάνει κήλη. Και γι’ αυτό δεν μπορούσε να πάει για δουλειά».

Όσα έλεγε ο φονιάς της κόρης του στον πατέρα της 28χρονης

«Ήρθε εδώ να μου την ζητήσει, να μου πει τα πράγματα. Μου λέει “θα απολυθεί η Κούλα από τη δουλειά, θα πάρει αποζημίωση, τόσα λεφτά… Θα πάρει και το ταμείο ανεργίας, θα παντρευτούμε και θα πάρουμε το επίδομα γάμου και το επίδομα τοκετού για το παιδί. Λέω “συγγνώμη, μου μιλάς τόση ώρα για το τι θα πάρει η Κούλα από επιδόματα αν θα φύγει από τη δουλειά της, αντί να μου πεις θα βρούμε μια δουλειά… Έλεγε ότι έχει κήλη και έλεγε πώς θα πάει για δουλειά; Του έλεγα “τι είναι αυτά που λες; Το φυσιολογικό είναι να πας να βρεις μια δουλειά».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας – «Τη μεγάλωσα μόνος μου από τα 5 της, τώρα μου λένε να την ντύσω νυφούλα»

Άγιοι Ανάργυροι: «Η γυναίκα φώναζε βοήθεια και ο αστυνομικός που ήταν στα 2 μέτρα, δεν βγήκε από το φυλάκιο»

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη που δολοφονήθηκε έξω από την Αστυνομία είχε μηνύσει τον 39χρονο πρώην της και το 2020

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ