Μαίρη Χρονοπούλου: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος, στο τελευταίο «αντίο»

μαίρη-χρονοπούλου-συντετριμμένος-ο-π-174654

Σήμερα, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ηθοποιό, Μαίρη Χρονοπούλου, στο σπίτι της στην Παιανία, όπως εκείνη επιθυμούσε.

Ο Νίκος Σταγόπουλος, με τον οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου υπήρξε ζευγάρι τη δεκαετία του ’90 και η σχέση τους κράτησε 10 ολόκληρα χρόνια, παρευρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» της και ήταν φανερά συγκινημένος.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός Νίκος Σταγόπουλος, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της για αρκετά χρόνια και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές κατά το παρελθόν ως ζευγάρι, φανερά συγκινημένος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Στούντιο 4 είπε αρχικά:

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε το κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε και ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή. Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί και της έλεγα “θα φύγω εγώ πρώτος”. Με είχε παρακαλέσει να της βάλω ένα τραγούδι, Έρωτας αρχάγγελος του Δημήτρη Μητροπάνου. Ήταν μάγκας και σαν μάγκας πρέπει να φύγει. Μέσα στα λόγια θα βρείτε πολλά νοήματα. Δεν είναι τόσο να το κοινοποιήσω όσο να το κάνω πράξη».

Δείτε τον παρακάτω στο τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

7674652
7227688
10368170

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ