Φωταγωγήθηκε το Μινιόν, το θαύμασε όλη η Αθήνα κι όλοι ρωτάνε το ίδιο πράγμα: Τι πραγματικά συμβολίζουν τα 3 χρώματα

φωταγωγήθηκε-το-μινιόν-το-θαύμασε-όλη-177159

Το νέο Μινιόν, που αναμένεται να λειτουργήσει ξανά εντός του 2024, με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις, φωταγωγήθηκε με 3 χρώματα, προκαλώντας χαμό στο Twitter.

Ειδικότερα, μέσα στο 2024, οπότε συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ανέγερση του κτιρίου, αναμένεται το νέο Μινιόν να ανοίξει τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό.

Το κτίριο που βρίσκεται στη γωνία Πατησίων και Δώρου, φωταγωγήθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ και τα σχόλια των χρηστών του Twitter ήταν ένας συνδυασμός θαυμασμού και νοσταλγίας.

Τι συμβολίζουν τα 3 χρώματα του Μινιόν

Η φωταγώγηση του κτηρίου έγινε με τρία χρώματα, το πορτοκαλί που είχε το πολυκατάστημα τις περασμένες δεκαετίες, το πράσινο της ελιάς και το λευκό επί της οδού Βερανζέρου.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το νέο Μινιόν θα διαθέτει διαμερίσματα, γραφεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Σχετικά με τα σπίτια, η εταιρεία Dimand έχει εξασφαλίσει οικοδομική άδεια, βάσει της οποίας, το ένα από τα ακίνητα του συγκροτήματος του «Μινιόν», έκτασης 4.500 τ.μ., θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία 30-40 διαμερισμάτων, υψηλών προδιαγραφών, έκτασης από 60 έως 125 τ.μ., επιπλωμένα.

Οι κατοικίες θα βρίσκονται στο πλήρως ανακατασκευασμένο και αυτόνομο -φυσικά βιοκλιματικό- κτίριο στις Σατωβριάνδου και Δώρου, σε όλους τους ορόφους και θα είναι «ιδανικό για τουριστική χρήση».

Στο συγκρότημα θα αναπτυχθούν επίσης 6.500 τ.μ. γραφείων, 6.500 τ.μ. εμπορικών καταστημάτων, αλλά και 1.000 τ.μ. χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας, δηλαδή εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κ.ά.

Ήδη, στους ενδιαφερόμενους και αυτούς που έχουν κλείσει, συμπεριλαμβάνονται μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά και κάποια από τα πιο βαριά ονόματα του retail, ενώ στους πιο ψηλούς ορόφους θα βρίσκονται οι χώροι γραφείων.

Το Μινιόν φωταγωγήθηκε και ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ