Κόντρα Μικρούτσικου – Light: «Έχει χαμηλό επίπεδο» – «Πολιτισμός είναι 3 μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο»

κόντρα-μικρούτσικου-light-έχει-χαμηλό-ε-176058

Ο Light μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και απάντησε για ακόμη μία φορά στους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο Light μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τους χαρακτηρισμούς του προς το πρόσωπό του.

«Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα, εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”. Λέω, κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του, ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος» είπε, αρχικά, ο Light.

Και συνέχισε:

«Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς, είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα, ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει. Διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι. Αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

«Δεν είναι χτίσιμο εργαλείο για τα νέα παιδιά ένα τραγούδι 80ετίας»

Για τα παλιά τραγούδια που ακούγονται στο Fame Story, ο Light επεσήμανε πως «δεν έχω κάτι με την Ντερμπεντέρισσα, ούτε με τη Μαρινέλλα ή με οποιοδήποτε παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα στο προηγούμενο show ήταν ότι για ένα παιδί, που θα γίνει τραγουδιστής το 2023 και το 2024, δεν θεωρώ ότι είναι χρήσιμο εργαλείο να τραγουδάει τέτοια τραγούδια, που είναι τραγούδια 80ετίας. Μου φαίνεται παράταιρο για τον σκοπό του ριάλιτι στο οποίο βρισκόμαστε».

Τι θα έλεγε στον Ανδρέα Μικρούτσικο αν βρεθούν στο Fame Story;

«Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ακουστά ως όνομα τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δεν έχω κάτι εναντίον του, μου έδειξε το επίπεδό του με τον τρόπο που αναφέρθηκε στο όνομά μου χωρίς να με ξέρει και να με έχει δει. Είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του. Δεν το παίζω αφ’ υψηλού. Δεν έχω κάτι να μοιραστώ μαζί του αν τον δω. Είπε αυτά που είπε, απάντησα με τον τρόπο μου, καλή συνέχεια» κατέληξε ο trapper.

Το χρονικό της κόντρας

Τη δική του απάντηση σχετικά με το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου προηγούμενη βδομάδα, για όσα ανέφερε ο Light στο live του Fame Story για το τραγούδι “Ντερμπεντέρισσα” έδωσε ο γνωστός τράπερ.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρόμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί, τη «Super Κατερίνα» και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ, θα είναι γι’ αυτό» ανέφερε ο Light στο instagram.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφέρει πως «εγώ, στην αρχή, είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μία ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλο στα βραβεία. Εγώ το βρήκα ελκυστικό να διαφωνήσει, αλλά το να τους “καπελώσει” όλους και να μας λέει τι είναι boring με ανυπαρξία επιχειρημάτων, εγώ δεν το δέχομαι. Ο Αντώνης Ρέμος μένει ψύχραιμος; Ο συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους, μένει ήρεμος;», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντησή του στα σχόλια του Light

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Light.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Μετά τα όσα είπε ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

«Δεν θα αντιπαρατεθώ με τον Light. Δεν με αφορά, γιατί δεν υπάρχει ένα επίπεδο που να ανήκουμε και οι δύο. Είναι σαν να είμαστε δύο ξένοι. Αν εγώ, ως μουσικός, χρησιμοποιώ το κλειδί του Σολ, τότε αυτός χρησιμοποιεί σιδερογροθιές. Χαρακτήρισε τον αδελφό μου στιχουργό, πιάσε το αυγό και κούρευτο. Μιλάμε ξένες γλώσσες με τον Light. Λέει τερατολογίες, έχει έναν ρατσισμό απέναντι σε έργα τέχνης. Μπορεί να καταργήσει από τον Μπαχ μέχρι τους Κατσιμιχαίους, επειδή έχει περάσει μία 20ετια. Για τον Light ο ελληνικός πολιτισμός είναι τρεις μπράβοι που πλακώνουν τον συνάδελφο στο ξύλο και νομιμοποιείται από τη θέση του. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο, αλλά από την τραπ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ