Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου»

Η εκπομπή Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα έπαιξαν μερικά από τα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας του Βασίλη Καρρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη.
βασίλης-καρράς-ο-καρκίνος-έχει-κάνει-193140

Η εκπομπή Πρωινό την Τρίτη, έπαιξε αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά. Σε αυτά, ο άρχοντας της πίστας μιλάει για την σύζυγο του, την κόρη του και για την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Βασίλης Καρράς: Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του

Ο Βασίλης Καρράς αποχαιρετά τη σύζυγό του

Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ.

Έχουμε φτάσει στο 2022 και έχω κανονίσει τον Αύγουστο με την οικογένειά μου να πάω στην Πάργα για διακοπές, σε έναν φίλο μου τον Βαγγέλη, που πηγαίνω κάθε χρόνο. Στις 8 Αυγούστου το βράδυ δεν αισθάνομαι και πολύ καλά. Στα κρυφά, εκεί που βήχω, βλέπω μια μεγάλη αιμόπτυση. Παίρνω έναν φίλο μου γιατρό, του λέω την κατάσταση και με στέλνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Φτάνω στο νοσοκομείο στις 2 το βράδυ και το πρωί στις 8 βγήκαν τα αποτελέσματα.(…)

Βρήκαν ότι έχω δύο σημάδια, διαφορετικά, ένα στον πνεύμονα και ένα άλλο στον λαιμό. Κατεβαίνω αμέσως στη Θεσσαλονίκη και όντως τα πράγματα είναι χάλια. Υπάρχουν δύο καρκίνοι και από εκεί και πέρα ξεκινάει ο Γολγοθάς μου. Ένας Γολγοθάς ίδιος με αυτόν που θ’ ανέβαινε όποιος και να ήταν στη θέση μου… Ίδιος είναι ο δρόμος για όλους!(…)

Σε τέσσερις μήνες τα πράγματα αλλάζουν και ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου, κόκαλα κλπ. Δίνω τον αγώνα μου και δεν το βάζω κάτω. Αγαπώ τη ζωή και θα παλέψω… Θα παλέψω όσο δεν σας φαίνεται δυνατόν ότι μπορεί να παλέψει άνθρωπος.

Θέλω να πω σε όλους, οικογένεια, φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, θαυμαστές, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη τους… και από μένα… μια ωραία… Καληνύχτα και καλή βραδιά

Βασίλης Καρράς

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η απάντηση για το πώς βιοπορίζεται σήμερα

Μόνο υπερηφάνεια: Ο 16χρονος μαθητής από τα Τρίκαλα που έγινε πρωταθλητής Ελλάδας Νέων Ανδρών στο σκάκι

Αλλάζει απότομα ο καιρός: Έρχεται κύμα ζέστης – Οι πιο ζεστές μέρες σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ