Νίκος Γαλανός: Αποκάλυψε ποια γνωστή ηθοποιό είχε παντρευτεί όταν ήταν 35 χρονών

Ο Νίκος Γαλανός έχει παντρευτεί δυο φορές, την πρώτη μάλιστα όταν ήταν 18 χρονών με την Κατερίνα Μαραγκού.
νίκος-γαλανός-αποκάλυψε-ποια-γνωστή-η-196217

Ο Νίκος Γαλανός, διαχρονικός γόης του ελληνικού κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μοιράζεται άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Παρότι φημίζεται για την διακριτικότητα του σε θέματα προσωπικά, ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει δύο γάμους στο παρελθόν, αφήνοντας άφωνο το κοινό.

Ο πρώτος γάμος σε νεαρή ηλικία

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, βίωσε τον πρώτο του γάμο, ανταποκρινόμενος στις κοινωνικές επιταγές της εποχής. Ο γάμος, όμως, ήταν βραχύβιος, καθώς διαλύθηκε μόλις 5 μήνες μετά την τέλεση του.

«Στα 18 μου παντρεύτηκα γιατί είχα μια σχέση από το Γυμνάσιο. Δεν είχα πλήρη συνείδηση του τι έκανα. Είχα μια σχέση, τη Χρυσούλα. Κάποια στιγμή είπε η μάνα της “Δεν παντρεύεστε να μένετε εδώ;”. Και εκείνα τα χρόνια, μιλάμε για το 1967. Ο γάμος κράτησε μήνες, αλλά η σχέση είχε κρατήσει πολύ.

Ο πρώτος χωρισμός

Κάποια στιγμή, από όταν αρχίσαμε να μέναμε μαζί, δεν… Χωρίσαμε τον Φλεβάρη-Μάρτη.

Το θυμάμαι γιατί υπάρχουν μετέπειτα γεγονότα που δεν τα’χω συζητήσει. Χωρίζουμε και ήταν 3 μονοκατοικίες στον Λόφο Χαϊδαρίου. Σ’αυτό το σπίτι μετά, προς το τέλος του χρόνου, πιάστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης. Ήταν στο σπίτι που έμενα με τη Χρυσούλα. Ο πατέρας ήταν χωρισμένος με τη μητέρα, τα πεθερικά μου, δηλαδή».

«Αυτός είχε πολλά λεφτά και έχει ανοίξει ένα μαγαζί στην Ομόνοια για τη γυναίκα του, μ’έναν συνέταιρο για να απασχολείται μ’αυτά. Ο συνέταιρος της πρώην πεθεράς άρχισε να την ψυχολογεί και έπαιρνε πληροφορίες. Κάποια στιγμή, μετά από 2 μήνες, της λέει:

“Μπορεί να’ρθει ένα πρόσωπο να κρυφτεί στο σπίτι, αλλά δεν θα ζητήσετε να μάθετε ποτέ ποιος είναι. Θα του αφήνετε φαγητό έξω απ’την πόρτα. Αν εκείνος θελήσει να ανοίξει την πόρτα, οκ. Αλλιώς δεν θα ρωτήσετε ποτέ”.

Η μάνα λέει “ναι”, η Χρυσούλα λέει “εντάξει”. Ο συνέταιρος ήταν στο κόμμα και ήθελαν να κρύψουν τον Μίκη. Μετά από αρκετό καιρό τους άνοιξε την πόρτα ο Μίκης. Και από τότε άρχισε μια επαφή, έβγαινε τα βράδια ο Μίκης ντυμένος παπάς να κάνει βόλτα. Μετά τους έβαλε μέσα στο πρόγραμμα. Κάποιος κάτι είδε και καρφώθηκε το πράγμα. Η πρώην πεθερά μου και η πρώην γυναίκα μου καταστράφηκαν».

«Στα χρόνια της χούντας έμειναν φυλακή! Έφαγαν 5-6 χρόνια. Ο Τάκης (σ.σ. αδελφός Χρυσούλας) τον έπιασαν με προκηρύξεις. Εγώ τη γλίτωσα, αν και με φώναξαν 2  φορές στην ασφάλεια, γιατί είχα χωρίσει πριν απ’την 21η Απριλίου. Εγώ δεν είχα επαφή με τη Χρυσούλα. Όταν με φώναξαν και μου έκαναν ερωτήσεις τους είπα “Δεν είχα ιδέα”. Γι’ αυτό ήταν ο λόγος νομίζω που γλίτωσα. Όταν βγήκε η Χρυσούλα απ’τη φυλακή, πήγα, ήταν ένα σοκ. Καταστράφηκαν. Το σπίτι βγήκε σε πλειστηριασμό, έφυγαν, πήγαν στη Γερμανία».

«Στο σπίτι που έμενα με την πρώτη γυναίκα μου, είχαν συλλάβει τον Μίκη Θεοδωράκη – Η οικογένειά της καταστράφηκε όταν τον βρήκαν»

Ο Νίκος Γαλανός διηγείται την ιστορία όπου ο Μίκης Θεοδωράκης είχε κρυφτεί στο σπίτι της πρώτης γυναίκας του την περίοδο της Χούντας.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με την Κατερίνα Μαραγκού

Σε ηλικία 35 ετών, ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα του ηθοποιού. Η Κατερίνα Μαραγκού, διάσημη ηθοποιός της εποχής, γοήτευσε τον Νίκο Γαλανό, οδηγώντας τους στο γάμο. Η σχέση τους, αν και παθιασμένη, δεν άντεξε στο χρόνο, καταλήγοντας σε διαζύγιο.

«Δεν ξέρω γιατί παντρεύτηκα δεύτερη φορά»

Ο Νίκος Γαλανός μιλάει για ποιους λόγους οι σχέσεις του δεν είχαν μεγάλη διάρκεια.

Νίκος Γαλανός: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι είχα αρραβωνιαστεί με την Κάτια Δανδουλάκη αν δεν το έκανε η ίδια»

Ο Νίκος Γαλανός μιλάει για το πόσο δεν τον απασχολούσε να ασχολούνται με την ιδιωτική του ζωή.

Γάμοι και έρωτες με διάσημες ηθοποιούς

Παρά τις δύο εμπειρίες γάμου, έχει δηλώσει πως η ελευθερία αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον. Ο ηθοποιός δεν έχει μετανιώσει για την έλλειψη παιδιών, δηλώνοντας πως η απουσία οικογενειακών υποχρεώσεων του επέτρεψε να εστιάσει στην καριέρα και την προσωπική του ευημερία.

Ο Νίκος Γαλανός έχει κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, με την Κατερίνα Μαραγκού να αποτελεί τον δεύτερο. Ο ηθοποιός δίνει έμφαση στην ελευθερία και δεν έχει μετανιώσει για την έλλειψη παιδιών. Στα 79 του χρόνια, παραμένει δραστήριος στο χώρο της υποκριτικής. Σήμερα, στα 79 του χρόνια, παραμένει αφοσιωμένος στην υποκριτική, διατηρώντας την αστείρευτη γοητεία του. Η προσωπική του ζωή αποτελεί δικό του μυστήριο, αφήνοντας άφθονο χώρο για εικασίες και φήμες.

Νίκος Γαλανός: «Λέω την ηλικία μου, είμαι 79 ετών»

Ο Νίκος Γαλανός αναφέρει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με την ηλικία του.

Νίκος Γαλανός: «Η Μαρία Ιωαννίδου μού απαγορεύει να λέω ότι ήμασταν συμμαθητές γιατί αποκαλύπτεται η ηλικία της»

Ο Νίκος Γαλανός μιλάει για τα χρόνια του στη δραματική σχολή.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Χαμός on air – «Θα ρίξω διαφήμιση κι ελπίζω να έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα μέχρι να γυρίσουμε»

Το ακούσαμε κι αυτό, το «τερμάτισε» η Νόνη Δούνια: «Υπάρχει φέτα με 4 και κάτι το κιλό»

Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός με αυτοδυναμία – Ο Τσίπρας δεν θα ξαναγυρίσει στην πολιτική»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ