Υπόθεση Άλεξ: 18 χρόνια μετά μια μάνα ψάχνει ακόμη το παιδί της – Το άλυτο μυστήριο της εξαφάνισής του

υπόθεση-άλεξ-18-χρόνια-μετά-μια-μάνα-ψάχ-177699

«Όλοι ξέρουν πού είναι ο γιος μου, αλλά σιωπούν. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ, για να τους θυμίζω τι έγινε», αποκαλύπτει η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ Μεσχιβίλι στη Βέροια.

«Για μένα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο χρόνος έχει σταματήσει στο 2006. Σε εκείνο το βράδυ που ο Άλεξ δεν γύρισε σπίτι. Αν και για κάποιους έχει κλείσει, για μένα είναι ακόμη ανοιχτή, καθώς δεν έχω μάθει την αλήθεια. Δεν έχω βρει ακόμη το παιδί μου» λέει η Νατέλα και συνεχίζει: «Απλώς περιμένω. Ελπίζω κάποια στιγμή οι εμπλεκόμενοι να μου πουν που βρίσκεται ο γιος μου. Γιατί όλοι ξέρουν, αλλά σιωπούν. Εγώ όμως είμαι πάντα εδώ, για τους θυμίζω τι έγινε. Για να μην ξεχάσουν. Γιατί εγώ δεν ξεχνώ».

3 Φεβρουαρίου 2006: Η εξαφάνιση του Άλεξ Μεσχεσβίλι στη Βέροια

Μια ημερομηνία που χαράχτηκε στη μνήμη όλων. Ο 11χρονος Άλεξ Μεσχισβίλι εξαφανίζεται στη Βέροια, σκορπώντας θλίψη και αγωνία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έρευνες επί ερευνών, σενάρια επί σεναρίων και ατελείωτες ώρες τηλεοπτικού χρόνου από ειδικούς και… άσχετους που προσπαθούσαν να δώσουν απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης και του θανάτου του 11χρονου Άλεξ Μεσχισβίλι. Δεκαεπτά χρόνια μετά, το μυστήριο παραμένει άλυτο, μια και η σορός του άτυχου παιδιού δεν έχει βρεθεί και η μητέρα του δεν έχει μνήμα για να κλάψει, να ανάψει ένα κερί.

Η εξομολόγηση της μητέρας του Άλεξ Μεσχισβίλι:

«Ακόμη και σήμερα δεν έχουν πει όλη την αλήθεια και όχι μόνο δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη, αλλά μιλούν και άσχημα για μένα. Μόνο ο Βορειοηπειρώτης ζήτησε ένα στοιχειώδες συγγνώμη. Τουλάχιστον διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους- έστω και ελάχιστα» σημειώνει η μητέρα του Άλεξ και συνεχίζει: «Ακόμα και σήμερα η αστυνομία δεν έχει ερευνήσει το σπίτι του παππού. Κανείς δεν έχει ψάξει την αυλή του. Εάν ήταν το παιδί κάποιου ισχυρού, θα είχε σηκωθεί ελικόπτερο από το πρώτο λεπτό».

Σκιές και φήμες γύρω από την εξαφάνιση του Άλεξ:

Ορισμένοι υποστήριξαν ότι ο Άλεξ έπεσε θύμα αρπαγής από παιδεραστές. Άλλοι διατύπωσαν την φρικτή θεωρία ότι δολοφονήθηκε για να του αφαιρεθούν τα όργανα. Φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο Άλεξ ζει και απήχθη. Τα άτομα που υποστήριζαν αυτές τις εκδοχές, κλήθηκαν από τις δικαστικές Αρχές να δώσουν τα όποια στοιχεία τους, αλλά αυτά που ισχυρίζονταν έπεσαν στο κενό.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ