Ναταλία Λιονάκη: Στην αγκαλιά της μητέρας της, Τζένης – Η μία και μοναδική κοινή φωτογραφία τους

Η Ναταλία Λιονάκη έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει στην Κένυα ως μοναχή Φεβρωνία κι αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία με τη μητέρα της
ναταλία-λιονάκη-στην-αγκαλιά-της-μητέ-202122

Η Ναταλία Λιονάκη, γνωστή πλέον ως Μοναχή Φεβρωνία, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα με πλούσια διαδρομή στον κόσμο της υποκριτικής και της πνευματικότητας.

Η καριέρα

Γεννημένη στην Αθήνα, στις 22 Ιουνίου του 1977, η Λιονάκη σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο, συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Ακολούθησαν ρόλοι σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι «Φιλοδοξίες», που την έφεραν στο προσκήνιο και την καθιέρωσαν στο ελληνικό κοινό.

Ναταλία Λιονάκη – Στροφή προς τη μοναχική ζωή

Σε μια απρόσμενη τροπή, το 2017, η Λιονάκη αποφάσισε να αφήσει πίσω της την κοσμική ζωή και να αφιερωθεί στον Θεό. Εκείνη την χρονιά, χειροτονήθηκε μοναχή σε μοναστήρι στην Κένυα, λαμβάνοντας το όνομα Φεβρωνία.

Η ζωή ως μοναχή

Έκτοτε, η μοναχή Φεβρωνία ζει στην Κένυα, αφοσιωμένη στην πνευματική της αναζήτηση και προσφέροντας στο μοναστήρι. Η είδηση για τη ριζική αλλαγή της ζωής της σόκαρε το κοινό, που παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της. Η Ναταλία Λιονάκη πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη ζωή της στην Αθήνα και εδώ και αρκετά χρόνια ζει στην Κένυα. Η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στη θρησκεία. Η ίδια χειροτονήθηκε ως μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται πλέον στην περιοχή Κισούμου της Κένυας.

Όπως είχε αποκαλύψει επίσκοπος σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει. δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι».

Στη συνέχεια, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη Ναταλία Λιονάκη να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσκοίνια.

«Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε:

«Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Ναταλία Λιονάκη – Η μία και μοναδική φωτογραφία με τη μητέρα της, Τζένη

Η Τζένη Λιονάκη ήταν από την αρχή αντίθετη στην απόφαση της κόρης της. Τελικά, όμως, αποδέχτηκε την επιθυμία της. Η ίδια ζει στην Αθήνα και έχει επικοινωνία με την κόρη της. Δείτε τη μία και μοναδική εικόνα μητέρας και κόρης που υπάρχει στο διαδίκτυο:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ