Λίτσα Πατέρα: Το πραγματικό της όνομα, η απώλεια που την «τσάκισε», η πίστη στον Θεό και οι δύο γάμοι

Λίτσα Πατέρα: Το πραγματικό της όνομα, η απώλεια που την «τσάκισε», η πίστη στον Θεό, οι αγιογραφίες και οι δύο γάμοι.
λίτσα-πατέρα-το-πραγματικό-της-όνομα-η-182301

Η Λίτσα Πατέρα γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όντας κόρη στρατιωτικού. Η οικογένειά της μετακομίζε συχνά λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, και έτσι η Λίτσα Πατέρα έζησε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Γρήγορα εγκατέλειψε τα παιδικά όνειρα και τις σπουδές, με τις οποίες θα γινόταν καθηγήτρια γαλλικών, και ακολούθησε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών της χρόνων – μετρούσε τ’ αστέρια.

Λίτσα Πατέρα: Η καριέρα

Η ίδια έκανε πολλά ταξίδια, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Φορμόζα, τις Ινδίες. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε δασκάλους που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος. Το 1984 πήρε το Certify από τη Mayo School of Astrology και το 1988 πήρε το Diploma. Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια. Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΝΤ-1, όπου παίρνει μέρος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Γράφει βιβλία, εκδίδει περιοδικό, έχει σχολή αστρολογίας και ασχολείται με την αγιογραφία.

Πώς ξεκίνησε:

«Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασα στη ζωή μου μπροστά σε ένα σημαντικό γεγονός δύσκολο, όταν πέθανε ένας φίλος μου νέος και άρχισα να διαβάζω για να δω τι γίνεται στο Σύμπαν, τι Θεός είναι αυτός που παίρνει ένα παιδάκι και αφήνει μια γιαγιά στη ζωή. Μέσα σε όλη αυτή την έρευνα βρέθηκα στην αστρολογία. Στο μεταξύ έχω πάει Φορμόζα, Κίνα, Ινδίες που πιστεύουν πολύ στην μεταφυσική» έχει πει σε συνέντευξή της η Λίτσα Πατέρα.

Λίτσα Πατέρα: Το πραγματικό της όνομα

«Το Πατέρα δεν είναι ψευδώνυμο, είναι του συζύγου μου που έχει πεθάνει. Το κράτησα. Το πατρικό μου είναι Ραπτίδου. Μικρασιατικής καταγωγής. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός και είμαστε Μικρασιάτες. Και το καμαρώνω και το λέω πολύ συχνά. Υπήρχαν αρχές στο σπίτι. Έλεγα πρέπει να παντρευτώ, να φύγω από το σπίτι για να πάω να κοιμηθώ. Ο μπαμπάς έφευγε έξι το πρωί από το σπίτι και έξι ήμασταν όλοι όρθιοι. Να φάμε μαζί, να κάνουμε τον σταυρό μας και να στρώσουμε τα κρεβάτια μας. Έχω δύο αδέρφια. Έναν αδερφό και μια αδερφή», είχε αναφέρει η Λίτσα Πατέρα.

Οι δύο γάμοι

Η Λίτσα πατέρα είναι μαμά δυο αγοριών από δυο διαφορετικούς γάμους. Έχει χηρέψει από τον δεύτερο γάμο της, ενώ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώτο της σύζυγο. Όπως είναι γνωστό, παντρεύτηκε πολύ μικρή σε ηλικία, μόλις 18 χρονών, ερωτεύτηκε και έφυγε από το σπίτι της.

Η μεγάλη αγάπη για τις αγιογραφίες και η πίστη στον Θεό

Τον προσωπικό της χώρο, το υπέροχο σπίτι της, άνοιξε το 1999, η Λίτσα Πατέρα στο περιοδικό «Tv Showtime». Το σπίτι της αγαπημένης αστρολόγου, σε νεοκλασική γραμμή και παλ χρώματα, ήταν διακοσμημένο με αγιογραφίες, κάποιες από τις οποίες έχει φιλοτεχνήσει η ίδια η Λίτσα Πατέρα, καθώς επίσης και με οικογενειακά κειμήλια αλλά και αναμνηστικά αντικείμενα από τα ταξίδια της αστρολόγου.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καλά νέα από τη Λίτσα Πατέρα: 5 ζώδια που λέvε «αντίο» στη μovαξιά και θα έχουν επαvασυνδέσεις μέσα στο καλοκαiρι

Ξεσπά ο Νίκος Μπάρκουλης: «Ρε πάτε καλά; Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να είσαι τεμπέλης»

Ρύθμιση οφειλών: Μεγάλη ευκαιρία από το Υπουργείο Οικονομικών σε όσους την έχασαν – Αναλυτικά οι προϋποθέσεις

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ