Βάνα Μπάρμπα: «Μακάρι να σβήσουμε τη λέξη “καρκίνος” δίπλα από το όνομά μου» – Η επέμβαση που θα κάνει

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα, μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της και την επέμβαση που πρέπει να κάνει.
βάνα-μπάρμπα-μακάρι-να-σβήσουμε-τη-λέ-205432

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της, την επέμβαση που πρέπει να κάνει αλλά και το παιδί της.

Βάνα Μπάρμπα: «Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά»

Όταν ο δημοσιογράφος την ενημέρωσε πως η πρώτη λέξη που βγαίνει δίπλα από το όνομά της στην Google είναι η λέξη «καρκίνος», η διάσημη ηθοποιός σημείωσε «δεν το πιστεύω!».

Πρόσφατα αποκάλυψες ότι υποβάλλεσαι σε ανοσοθεραπεία.

Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια.

Φοβάσαι για τη ζωή σου;

Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά.

Πόσο καιρό ταλαιπωρείσαι;

Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη «καρκίνος» δίπλα από το όνομά μου.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έφυγε ξαφνικά, απροειδοποίητα. Μας γέμισε θλίψη και πολλά “γιατί”…»

Συγκλονιστικές εικόνες στην Πάτρα: Αστυνομικός παίρνει αγκαλιά ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Το κόλπο που έκανε με το ρούτερ: Κινέζος χρέωσε 3.500 ευρώ ιδιοκτήτη Airbnb μέσα σε 1 εβδομάδα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ