Δύσκολες ώρες για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έφυγε ξαφνικά, απροειδοποίητα. Μας γέμισε θλίψη και πολλά “γιατί”…»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να αποχαιρετήσει με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα το στέλεχος του κόμματός της, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη.
δύσκολες-ώρες-για-τη-ζωή-κωνσταντοπού-205426

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένα αγαπητό στέλεχος του κόμματός της, «Πλεύση Ελευθερίας».

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, τον οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε να αποχαιρετήσει με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο instagram.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«Έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, απροειδοποίητα, ένας άνθρωπος δικός μας, ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο χαμογελαστός, αεικίνητος, αστείρευτος Παναγιώτης. Και μας γέμισε θλίψη και πολλά «γιατί»… Τον αποχαιρετάμε με συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη… Είναι τύχη μεγάλη να πορεύεσαι με ανθρώπους απλούς, άδολους, ατόφιους, που αγαπούν τον άνθρωπο και προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο… Παναγιώτη μας, καλό σου ταξίδι!

Άφησες ένα ξεχωριστό δικό σου αποτύπωμα σε αυτόν τον κόσμο, έδωσες αγάπη, έδωσες μάχες με αξιοπρέπεια και χαμόγελο, διεκδίκησες το δικό σου δρόμο κι αφήνεις πίσω τη δική σου παρακαταθήκη ανθρωπιάς, που δεν θα αφήσουμε να σβήσει!».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Απανωτά 39αρια μέχρι τις 15 Ιουλίου – Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Συγκλονιστικές εικόνες στην Πάτρα: Αστυνομικός παίρνει αγκαλιά ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Το κόλπο που έκανε με το ρούτερ: Κινέζος χρέωσε 3.500 ευρώ ιδιοκτήτη Airbnb μέσα σε 1 εβδομάδα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ