«Υπό άκρα μυστικότητα»: Η πρώτη έξοδος της Κέιτ μετά τις χημειοθεραπείες – Γιατί ανησυχούν στο Παλάτι

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει δειλά-δειλά να βγαίνει έξω από το παλάτι μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο υπό άκρα μυστικότητα.
υπό-άκρα-μυστικότητα-η-πρώτη-έξοδος-196350

Όπως αναφέρουν τα δεδομένα σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για το πως και αν αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της με την δέουσα ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Παρ’ όλα αυτά, το βέβαιο είναι πως αν και έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις, πηγαίνει για μικρές βόλτες με την οικογένειά της, μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Η ίδια φέρεται να υποφέρει από κόπωση, ναυτία και άλλες παρενέργειες της προληπτικής χημειοθεραπείας. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να είναι δυνατή και θαρραλέα μπροστά στα παιδιά της.

Η πρώτη έξοδος της Κέιτ Μίντλετον μετά τις θεραπείες: Η αγωνία για να μην κυκλοφορήσει καμία “ακατάλληλη” φωτογραφία της

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ η Κέιτ Μίντλετον έχει αρχίσει να βγαίνει έξω από το σπίτι με την οικογένειά της.

Παράλληλα με τις θεραπείες της η Κέιτ κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους με την οικογένειά της, αλλά υπό άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, το παλάτι ανησυχεί ιδιαίτερα για το θέμα της ιδιωτικότητας στις εξόδους της, καθώς δεν θέλουν να κυκλοφορήσει κάποια ακατάλληλη φωτογραφία της.

Εν τω μεταξύ, το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθάρισε ότι παρόλο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει κάνει ελάχιστες εξόδους, χρειάζεται ακόμα χρόνο και χώρο για να αναρρώσει.

Δεκάδες χιλιάδες οι κάρτες για περαστικά στην Κέιτ Μίντλετον

Την ίδια ώρα, το παλάτι έχει πλημμυρίσει με “δεκάδες χιλιάδες” κάρτες και δώρα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα, είναι τέτοιος ο όγκος της αλληλογραφίας που το προσωπικό αγωνίζεται να ανταπεξέλθει καθώς θέλουν να απαντήσουν σε όλους.

Αν και ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν το δικό τους ιδιωτικό γραφείο στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όλες οι επιστολές προς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας εξετάζονται από το βασιλικό ταχυδρομείο.

Η Κέιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις αρχές της χρονιάς για μια σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Παρέμεινε στην κλινική του Λονδίνου για δύο εβδομάδες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Τον Μάρτιο, μετά από μια περίοδο έντονων εικασιών για την υγεία της, η ίδια επιβεβαίωσε ότι ενώ η κατάστασή της δεν είχε θεωρηθεί ότι ήταν καρκινική αρχικά, αργότερα οι γιατροί ανακάλυψαν ότι υπήρχε καρκίνος.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη συγκινεί: Η φωτο με το κορίτσι του και το μήνυμα στον πατέρα του- «Μακάρι να την είχες γνωρίσει…»

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο – Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους

Ιούνιος: H ημέρα που γεννήθηκες θα καθορίσει το πως θα κυλήσει ο μήνας σου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ