Λάκης Γαβαλάς: «Το παιδί πρέπει να έχει μαμά – Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν, εγώ δεν θα το έκανα»

Ο Λάκης Γαβαλάς εκφράζει την άποψη του για τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν αλλά και για την εκπροσώπησης της κοινότητας .
λάκης-γαβαλάς-το-παιδί-πρέπει-να-έχει-178127

Ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγεται και μοιράζεται τις ειλικρινείς του απόψεις για την υιοθεσία και την εκπροσώπηση LGBTQ.

«Θαύμασα την αγάπη τους, είμαι επιφυλακτικός με την υπερβολική έκθεση».

Λάκης Γαβαλάς: «Όταν μία γυναίκα ή ένας άντρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι αλήθεια;»

«Όταν μία γυναίκα ή ένας άντρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή της γκέι, του ή της στρέιτ. Δεν υπάρχει αυτός ο όρος και δεν είναι complete. Έτσι είναι τα δικά μου πιστεύω. Από την άλλη, ότι βγαίνουν και λένε κάποιοι “εγώ είμαι έτσι”, ούτε αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.

Ήμουν τώρα στη Γαλλία, και είδα υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται σε εστιατόριο το βράδυ και είπα “wow, είναι υπέροχο”. Αυτή όμως η υπερέκθεση, με βρίσκει αντίθετο. Είμαι αρκετά πουριτανός σε αυτό» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω φίλους, και Έλληνες και ξένους που υιοθετούν παιδιά, και μπράβο τους!»

«Έχω φίλους, και Έλληνες και ξένους που υιοθετούν παιδιά, και μπράβο τους! Απλά εγώ δεν θα το έκανα, γιατί ένα παιδί, αν δεν πει “μαμά, μαμά”. Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ανίψια και το χάρηκα πάρα πολύ. Ταξίδεψα πολύ μαζί τους. Χαίρομαι γιατί έχω ζήσει αυτή τη ζωή. Έχω μεγαλώσει με τα παιδιά για χρόνια. Κάποια στιγμή είχα πει ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και οι αδελφές μου μού είπαν ότι έχω τα δικά τους. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τους ανθρώπους που υιοθετούν» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ