Μετά το νοσοκομείο, χαμογελά ξανά: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας δείχνει το μαγικό μέρος που κάνει την αποθεραπεία της

μετά-το-νοσοκομείο-χαμογελά-ξανά-η-ιωά-118903

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε πρόσφατα άλλη μία περιπέτεια με την αποκατάσταση της υγείας της. Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε η ίδια, πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για το χέρι της. Συγκεκριμένα, είπε:

«Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα και πήγα στο νοσοκομείο. Αυτό που βλέπετε είναι το μπράτσο μου και έχω βάλει διατατήρα από μέσα».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χαμογελά ξανά

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της, στιγμές από την αποθεραπεία της, πάνω από 1 χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο και περνά αισιόδοξα μηνύματα στο διαδικτυακό κοινό της, δείχνοντας ότι τίποτα δεν τη σταματά από το να έχει μία φυσιολογική ζωή.

Δεν είναι επίσης λίγες οι αναρτήσεις που κάνει, σχετικά με τις πολλαπλές θεραπείες που ακολουθεί, για να αντιμετωπίσει τα εγκαύματά της. Στην τελευταία της δημοσίευσε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της, στις οποίες φορά το μαγιό της και χαλαρώνει σε κάποια ιαματικά λουτρά.

Σε μερικά από τα στιγμιότυπα, η ίδια ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, ενώ σε άλλα απολαμβάνει τη θέα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Σαν πηγή καθαρού νερού, η ειρήνη του Θεού στις καρδιές μας φέρνει καθαρισμό και ανανέωση στο μυαλό και το σώμα μας»

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ