“Άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… ” Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η φωτογραφία του χεριού

άρχισα-να-νιώθω-υγρό-το-μανίκι-μου-116395

Δύσκολες ώρες περνάει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γνωστή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, αφού το χέρι της ξαφνικά άρχισε να τρέχει αίμα χωρίς να μας διευκρινίζει αν επρόκειτο για παλιά πληγή ή από κάποια επέμβαση από αυτές που κάνει συχνά για την αποκατάσταση της.

Πήγε να διασκεδάσει και κατέληξε στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η ίδια πήγε να χαλαρώσει και να διασκεδάσει και ξαφνικά άρχισε να γίνεται μούσκεμα το μανίκι της. Έτρεχε υγρό και αίμα και έφυγε εκτάκτως από το νοσοκομείο.

Πώς περιγράφει την περιπέτεια της η ίδια η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μας έδειξε το μπράτσο της μέσα από τα social media ενώ έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα και πήγα στο νοσοκομείο. Αυτό που βλέπετε είναι το μπράτσο μου και έχω βάλει διατατήρα από μέσα».

Φαίνεται όμως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό καθώς λίγη ώρα μετά συνέχισε να κάνει stories και να μας δείχνει τι έκανε μέσα στη μέρα!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που της συναίβει και να απολαμβάνει την καθημερινότητα της ως ένας φυσιολογικός άνθρωπος.

 

Όπως ενημέρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από τα Instagram Stories της, δεν έμεινε στο νοσοκομείο και την επόμενη ημέρα συνέχισε κανονικά την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ