Βασίλης Καρράς: «Ραγίζει» καρδιές το σπαρακτικό τελευταίο σημείωμα στη γυναίκα του από το νοσοκομείο

Ο Θάνος Κανούσης, βιογράφος του Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από την ζωή του άρχοντα της πίστας.
βασίλης-καρράς-ραγίζει-καρδιές-το-σ-198209

Αυτή την φορά ο βιογράφος του μεγάλου καλλιτέχνη μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα άκρως συγκινητικό σημείωμα που άφησε ο Βασίλης Καρράς στην γυναίκα του.

Βασίλης Καρράς: Τι αποκάλυψε ο βιογράφος για την ζωή του καλλιτέχνη

«Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια», ανέφερε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του», πρόσθεσε επίσης για την φιλανθρωπική του δράση.

«Έπαιξε στα ζάρια ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι», είπε ακόμη ο βιογράφος του, σημειώνοντας μάλιστα ότι ήθελε να μπει στη βιογραφία για να παραδειγματιστεί ο κόσμος.

«Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο», ανέφερε.

Βασίλης Καρράς: Το συγκλονιστικό σημείωμα

Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη για το τελευταίο σημείωμα στη γυναίκα του:

«Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: “Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ”»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κοιλιακούς «φέτες», τέλειες αναλογίες: H φώτο της Σμαράγδας Καρύδη από το πρώτο μπάνιο της «έβαλε φωτιά» στο Instagram

«Θα σώσουμε χιλιάδες ζωές»: O Γεωργιάδης ανακοίνωσε δωρεάν self test για καρκίνο του παχέος εντέρου

Μια νέα αρχή: Αυτό το καλοκαίρι 4 ζώδια θα ερωτευτούν ξανά μια παλιά τους αγάπη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ