Τρύφωνας Σαμαράς – Βασίλειος Κωστέτσος: Παίζουν ανέμελοι στη θάλασσα και αποθεώνονται

Ο κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς και ο σχεδιαστής μόδας εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε θάλασσα του νησιού πριν μερικές ημέρες.
τρύφωνας-σαμαράς-βασίλειος-κωστέτσ-204420

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Βασίλειος Κωστέτσος απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Μύκονο, πηγαίνοντας για μπάνιο σε μία από τις δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Οι δύο φίλοι και γνωστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz πέρασαν χαλαρές στιγμές δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη μαγευτική ατμόσφαιρα της Μυκόνου.

Τρύφωνας Σαμαράς – Βασίλειος Κωστέτσος: Παίζουν μαζί τη θάλασσα

Ο κομμωτής και ο σχεδιαστής μόδας εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε θάλασσα του νησιού πριν μερικές ημέρες, καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο φίλους να παίζουν με το νερό. Στα στιγμιότυπα, ο Τρύφωνας Σαμαράς προσπαθεί να βρέξει τον φίλο του και οι δυο ξεσπούν σε γέλια.

Οι δύο άντρες είναι φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις επισκέπτονται παρέα τη Μύκονο, μεταξύ άλλων προορισμών.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μάλιστα, είχε κάνει αρκετές guest εμφανίσεις στα fashion shows του Βασίλειου Κωστέτσου τη δεκατία των 90s.

Ο γνωστός κομμωτής είχε σταθεί στο πλευρό του φίλου και στη μεγάλη περιπέτεια που είχε το 2017, όταν προχώρησε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ