Γιάννης Κότσιρας: Το γλυκό στιγμιότυπο με τους γιους του στη Σέριφο

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές και σπάνια μοιράζεται προσωπικές στιγμές με την οικογένειά του.
γιάννης-κότσιρας-το-γλυκό-στιγμιότυπ-204094

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους τραγουδιστές της Ελλάδας. Ο ίδιος σπάνια μοιράζεται προσωπικά του στιγμιότυπα με την οικογένειά του και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να επικεντρώνεται στην καριέρα του και τη μουσική του.

Ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με τα παιδιά του στην Σέριφο

“Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλάξει. Ακόμα και την δουλειά μου έχω αφήσει πίσω. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έφευγε μεγάλα χρονικά διαστήματα, μου έλειπε πάρα πολύ. Το κουβαλάω μέσα μου. Δεν θέλω λοιπόν να ζήσουν τα παιδιά μου αυτή την έλλειψη” είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Αυτές τις μέρες, ο Γιάννης Κότσιρας βρίσκεται με την οικογένειά του στη Σέριφο, τη σύζυγό του, Κατερίνα Πέρρου και τους δυο γιους του, τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους γιους του από τις διακοπές τους. “Βόλτα στην Χώρα στην Σέριφο με τα αγόρια μου…” έγραψε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια τον Ιούλιο, χρειάζεται υπομονή

Έκτακτο: Επικίνδυνη φωτιά τώρα στα Γλυκά Νερά – Εστάλη 112, καίει κοντά σε σπίτια

“Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση”: Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ