Κόνι Μεταξά: Η απάντηση στις φήμες διαζυγίου με τον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική ζωή της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα
κόνι-μεταξά-η-απάντηση-στις-φήμες-διαζ-204347

Η Κόνι Μεταξά βρέθηκε προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την προσωπική ζωή της αλλά και τα επαγγελματικά της πλάνα.

«Δεν αλλάζει τίποτα με τον γάμο»

«Παλιά που δεν έμεναν μαζί οι άνθρωποι πριν από τον γάμο και συγκατοικούσαν μετά, έτρωγαν… τη φρίκη. Εμείς την τρώμε τη φρίκη όταν συγκατοικήσουμε. Οπότε, όταν γίνει ο γάμος, δεν αλλάζει κάτι. Δεν περίμενα να παντρευτώ ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ πρόταση γάμου. Το να είμαι με έναν άνθρωπο όλη μου τη ζωή ναι, αλλά όχι γάμος. Η γυναίκα όταν αποφασίζει να χωρίσει το έχει αποφασίσει από καιρό. Είμαι πολύ κακιά όταν ‘φεύγει’. Είμαι σκληρή, είμαι πολύ ειλικρινής, δεν μου αρέσει να προσποιούμαι» ανέφερε η Κόνι Μεταξά.

Κόνι Μεταξά: «Δεν ισχύει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα – Παλιά που τα ζευγάρια δεν συζούσαν πριν παντρευτούν μπορεί να ίσχυε, τώρα δεν αλλάζει κάτι»

Ο «πόλεμος» που κατά καιρούς έχει δεχτεί από τα media

«Είμαι ένας πάρα πολύ εύκολος στόχος. Πολύ εύκολος στόχο, σκέψου το. Είμαι μια κοπέλα αρχικά, είμαι κορίτσι. Δεύτερον, είμαι από γνωστούς γονείς που και ο ΛΕΠΑ είναι πιο τσαχπίνης, όπως επίσης είναι και η μαμά μου. Ήμουν έξω. Λέω αυτό που σκέφτομαι. Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ και πολλές φορές, όταν βλέπουν ανθρώπους που τολμάνε να είναι ο εαυτός τους, τον περισσότερο κόσμο τον ενοχλεί» απάντησε η Κόνι Μεταξά.

Κόνι Μεταξά: «Είμαι εύκολος στόχος – Οι γονείς μου είναι γνωστοί, λέω αυτό που σκέφτομαι, δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ, τολμώ να είμαι ο εαυτός μου και αυτό ενοχλεί»

Τα δημοσιεύματα χωρισμού

«Είμαι καλά στον γάμο μου. Γράφτηκε ότι έχω χωρίσει γιατί έβγαλα τη βέρα μου. Μετά έλεγαν ότι δεν ανεβάζω τον Μάριο στα social media. Που εγώ δεν τον ανέβαζα ποτέ γιατί θεωρεί ότι θα τον ματιάσουν και εγώ πιστεύω στο μάτι» απάντησε η Κόνι Μεταξά για τον λόγο που δεν δημοσιοποιεί φωτογραφίες με τον σύζυγό της.

Κόνι Μεταξά: «Γράφτηκε ότι χώρισα επειδή έβγαλα τη βέρα μου»

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κόνι Μεταξά: “Χαροπαλεύω για τη σωματική μου υγεία, με το σώμα, τι να πω…”

«Ήμασταν έτοιμοι να ρίξουμε το παιδί μας»: Ξέσπασε σε δάκρυα ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την κόρη του, Μεταξά

«Ο γάμος μου σε ένα βίντεο»: Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά με τον «απελπισμένο» Μάριο Καπότση που έγινε viral

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ