Τον απέρριψε και τον πήρε η Μακρυπούλια: Γι’ αυτήν γράφτηκε αρχικά ο λόγος της «Αμαλίας» στο «Παρά Πέντε»

Η σειρά Στο Παρά Πέντε του Mega είναι μια από τις πιο θρυλικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ενώ όλοι οι ρόλοι ήταν ένας και ένας.
τον-απέρριψε-και-τον-πήρε-η-μακρυπούλι-204723

Όλοι οι χαρακτήρες της σειράς Στο Παρά Πέντε αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό ενώ ο ρόλος της Αμαλίας έμεινε αξέχαστος ειδικά για το plot twist στο φινάλε της σειράς.

Στο Παρά Πέντε: Ο ρόλος της Αμαλίας

Εκτός του σεναρίου, βασικός λόγος της μεγάλης επιτυχίας ήταν και το φοβερό καστ, καθώς όλοι οι ρόλοι ήρθαν και έδεσαν τέλεια με τους ηθοποιούς που επιλέχτηκαν να τους ενσαρκώσουν. Κάποιοι από αυτούς όμως δεν ήταν οι πρώτες επιλογές του δημιουργού, όταν έγραφε το έργο. Ένας από αυτούς τους ρόλους που ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κάποιον άλλον στον μυαλό του να τον υποδυθεί ήταν ο ρόλος της Αμαλίας.

Ο σεναριογράφος αρχικά είχε στο μυαλό του τον ρόλο του πνεύματος της Αμαλίας να τον υποδυθούν τρεις γυναίκες ηθοποιοί. Οι Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα και Ράνια Σχίζα, οι τρεις δηλαδή πρωταγωνίστριες των «Σαββατογεννημένων», την πρώτης τηλεοπτικής δουλειάς και επιτυχίας του Γιώργου Καπουτζίδη που του έδωσε το εισιτήριο για να δημιουργήσει το «Στο Παρά Πέντε».

Όμως όταν ο ίδιος προσέγγισε την Ελένη Ράντου εκείνη τον συμβούλεψε να προτείνει τον ρόλο σε κάποια άλλη ηθοποιό. Η άρνηση αυτή οδήγησε στην επιλογή της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία αποδείχτηκε ιδανική για τον ρόλο και έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τον χαρακτήρα της Αμαλίας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα γίνει ξανά σαν καινούργια: Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τη μούχλα από την κουρτίνα του ντους

Η Ντόλτσε Βίτα επιστρέφει απόψε στο MEGA: Το σπάνιο βίντεο από τα παρασκήνια που πρέπει να δεις

Δικηγόρος Αντώνη Ρέμου: «Δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή, έχει οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία και δημόσια διαπόμπευση»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ