Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για τη φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος απαντώντας για τη φοροδιαφυγή.
ο-αντώνης-ρέμος-απαντά-για-τη-φοροδιαφ-204525

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Αντώνης Ρέμος απαντά μετά τις εξελίξεις για τη δέσμευση της περιουσίας του και τον έλεγχο φοροδιαφυγής.

Ο γνωστός τραγουδιστής τονίζει πως οι προγραμματισμένες του συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ παράλληλα στέλνει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως δεν έχει να φοβηθεί και να κρύψει τίποτα.

«Λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ωρών που αντιμετωπίζω μια ιδιαίτερη κατάσταση, θέλω να δηλώσω ότι έχω εμπιστοσύνη στους δικηγόρους μου και στις ελεγκτικές Αρχές. Όλες οι εξηγήσεις και όλα τα δικαιολογητικά θα δοθούνε για να ξεκαθαριστεί και αυτή η κατάσταση.

Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο (…) οι συναυλίες μου θα γίνουν κανονικά. Νιώθω την υποχρέωση απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που με αγαπάει και με στηρίζει, να βρεθώ μαζί τους, από εκεί και πέρα – η αλήθεια θα φανεί, δεν έχω τίποτα να κρύψω, τίποτα να φοβηθώ», αναφέρει ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν έχω να κρύψω τίποτα, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για τη φοροδιαφυγή

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαθεύτηκε από τους γιατρούς: Αυτά είναι τα 3 ψάρια που δεν πρέπει να τρώτε

«Αυλαία» με δάκρυα και ατάκα όλο νόημα από τη Φαίη Σκορδά: «Ελπίζω να τα ξαναπούμε! Όλο κάτι γίνεται & τα ξαναλέμε»

Τέλος για το Super Κατερίνα: Η ανθοδέσμη – έκπληξη στην Κατερίνα Καινούργιου και η ατάκα για τον σύντροφό της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ